Kolko mesiacov/rokov po vysadeni hak sa vam podarilo tehotniet?

Weva

Myslim si, ze ma privela negativnych ucinkov a zatial, co "v mladosti" mi velmi pomohlo, ze som jej doverovala a ochranila ma spolahlivo kym som urcite nechcela otehotniet, teraz v manzelstve si myslim, ze ina ochrana postaci a nebude pritom hormonalna.

Weva

Ja som ju brala dlhodobo, dokopy asi 10 rokov aj ked nie v kuse, mala som asi dve rocne prestavky... A ako vravim, nebol problem otehotniet... Ale uz sa k HAK nevratim...

jahodka123

No ja som brala 7 rokov. Teraz neberiem tretí týždeň. Zatial pohoda, len mam mastnejšiu pleť. Či sa podarí.. uvidíme. Chceli by sme ešte počkať, ale keď sa podarí, budeme len radi.

klara444

A este som sa chcela opytat,ze ako dlho ste brali HAK? Je tu niekto kto ju bral fakt dlho a nemal potom problem otehotniet? Alebo naopak? Fakt dlho myslim 5rokov a viac.

Weva

Ja som otehotnela po 10 mesiacoch, ale chcela som tolko pockat po HAK... Teda pockala som 8 a potom pocas druheho mesiaca co sme sli bez ochrany som otehotnela...

tpch

No ak si to nebrala od puberty a mala si pred nasadenim normalny bezproblemovy cyklus, tak by to malo naskocit samo. Doba na regeneraciu je vsak individualna.