Kam tento rok na dovolenku?

xyz

Dajuska:A este ak mozem poradit cestovka alfatravel je super a velmi lacna.Ja som s nimi bola uz 2 krat.Teraz tam ma aj nejake last minute tak sa mrkni na ich stranku www.alfatravel.sk

xyz

Dajuska:Rozhodne ber primorsko ja som tam bola minuly rok a kazdy den sme zili do 8 rana.Je to tam sama diskoteka,bary,reštiky a celkovo som lepsiu dovolenku nikdy nezazila.Je to take mesto pre mladych na super zabavu.fakt vrelo odporucam primorsko za tyzden tam idem aj ja.

Filaga

najrusnejsie a najdrahsie : Zlate piesky, Slnecne pobrezie a potom vsetky ostatne letoviska. Primorsko by bola dobra volba, len tam musia byt turisti, oni budu robit zabavu, lebo ta chcu co najviac okradnut, ale ked im tam nikto nepride tak sa mozu aj na hlavu postavit.

dajuska

ahoj, chcela by som sa informovat o bulharsku. rozhodujem sa medzi Kranevom a Primorskom. S kamoskou hladame nieco rusnejsie, kde by boli diskoteky, rozne atrakcie, no proste rusne stredisko plne mladych ludi.mohli by ste nam poradit?

RNG

Abstinent, zober si radsej koloidne striebro, to pracuje lepsie ako slivovicka. Par lyziciek denne a nemusis sa obavat ziadnej mikrobialnej nakazy
Sice nema to take postranne ucinky ako slivovicka, ktorym mnohi holduju....

mariaaa

Ahojte všetci! My sme sa s rodinkou vrátili v utorok z Egypta, 12 dní Hurghada, hotel Sea gull****. Môžem vrelo odporúčať, ale na last minute je to lepšie, zaplatíte aj o 7 000.-menej(my sme nepočkali a preplatili sme dosť peňazí). Určite si dajte all inclusive, hlavne kvôli nápojom (voda je dosť drahá). Odporúčam pribaliť si slivovičku na dezinfekciu!!!( a to som 99% abstinent!!!) Na fakultatívne výlety je lepšie ísť v zime, my sme zažili Luxor a Karnak v 56°C teplách a poviem vám, nikdy viac! Ale more, potápanie, služby na super úrovni. Ak to pôjde, na rok sa tam určite vyberieme znova! Všetkým, ktorí ešte len pocestujú na dovolenku, želám šťastný návrat domov!