HNAČKA !!!

Príspevok v téme: HNAČKA !!!
timian

Prosim vas mam uz asi tyzden hnacku najprv ma prve try dni fakt hrozne bolelo brucho ale po pouzivani probijotik to uz celkom prestalo a iba obcas ma zaboli... ale neviem sa zbavit hnacky najprv som bol aj ze 10x na WC za den teraz tak 3x. Ale aj tak neviem sa toho zbavit!! mam aj hilak,endiex,potom tu smektu jem len ryzu,zemiaky,banany... proste vsetko proti... na pitie voda a cierny caj a doporucili mi aj colu.

Ale neviem sa aj tak toho zbavit prosim pomozte mi. A mam ist asi k lekarovi co?lebo som nemohol lebo moj lekar neordinoval lebo su predsa sviatky alebo co to vlastne je..no dusicky.... a asi lekar tyzden neordinoval ale od stvrtka by mal...

pomozte pls niakov radov... ?????????

timian

no ono to niekedy uz ani neni hnacka ale skor taka polo no... pol na pol...mozno je to priznak ze mi to prechadza nwm... ale ak to neprestane tak pojdem k dr.

a inac dik za rady vsetkim:D:D

andyka 76

no ked ta hnacka uz pretrvava dlhsie mal by si vyhladat lekara,pretoze aj ja som mala problemi a nakoniec mi nepomohlo nic iba Dr.Zistili mi ulceroznu kolitidu nechcem ta strasit ale su pritom strasne krce,alebo ked to mas hned úpo jedle takze ti to prejde hned zaludkom tak potom to mozes mat aj zo stresu ,vola sa to drazdive crevo....

VaMo

Mal by si si nechat spravit rozbor stolice - ak tam je nieco, co tam nema byt, nie je treba silou mocou zahustovat a zdrziavat to tam. Vylucit tuky uplne.

eam

mlieko nie, ryža jedine varená vo vode a čokoláda horká sa síce dáva, ale obsahuje tuk, teraz by som ju neodporúčala