akú pozíciu by ste zaujali vy v tejto situácií?

Príspevok v téme: akú pozíciu by ste zaujali vy v tejto situácií?
ivanka889

ahojte, včera sa mi stala takáto situácia s matkou. Mala som ju ísť vyzdvihnúť do vedľajšej dediny na zastávku, predtým mi volala v hovore povedala že ide na nejaký bus čo ide 11:30 z tt, alebo je v tej dedine- to som nerozumela, ja, že ano prídem, ale prezvon ma ked budeš vychádzať z druhej dediny (aby som vedela, že môžem ísť pre ňu). ale o 11:45 som bola v tej dedine na zastávke, čakám, ale o 10 min. mi volala matka: kde si?? ja: na zastávke ťa čakám..ona: Ale ja už som dávno doma, som ti kázala prísť o pol... a Zložila.. ako do mňa toľko zlosti vošlo, že som myslela, že by som to najradšej do nejakého stromu vpálila.. čo by ste ako na toto reagovali??

nikki.7

Na takúto hlúpu otázku sa nedá normálne reagovať.. Ľudí tu trápia úplne iné a dôležitejšie veci ako to, či sa hádaš,alebo nehádaš s mamou...

[zruseny20]

tiez moc nechapem cim ci tento pribeh zasluzil specialne vytvorenie temy nan.. a ivanka podla mna ocakava ze teraz budeme asi nadavat na jej matku, ze ako sa zachovala, pretoze ked par ludi napisalo, ze vytvara zbytocne zabomysie vojny, tak uz zagresivnela..

a plne sa stotoznujem s nazorom tpch...

a prajem svetovy mier :)

rruby

:-)) taketo starosti by som chcela teda mat.
Ivanka, verim, ze uz si "vychladla" a tvoj incident s maminkou je vyrieseny ;-)

ivana45

ivanka, upokoj sa. Takych situacii, ze sa s niekym zle dorozumies, bude este habadej.
Maminu tiez nechaj vychladnut a ked budete spolu, vysvetlis jej to.
Nabuduce si zvykni dohovor s mamou (a preco nie aj s inymi ludmi) kratko zrekapizulovat, pekne nahlas napr. "tak dnes o 22,30 ta budem cakat na zastávke pri kostole v jasenovej".

ivanka889

no najskôr sa naučte čítať, potom kritizujte!ja som na nu nečakala, to by mi nerobilo problém, ona proste išla inýmm autom, ked som prišla už tam nebola..a nedala mi vedieť. sú tu oveľa horšie témy..