Depresia - ako dlho sa liecite?

safranel

Ma niekto skusenosti s tymto prirodnym AD, ako dlho ste ho brali, neziaduce ucinky,pripadne ci zahnal depresne stavy, oplati sa brat?

levandulka33

J-ecko, keby kazdy kto ma depresiu mal ist do nemocnice, kde by sme sa tam asi vsetci vosli, ze ? Liecba sa da nastavit aj ambulantne a vobec clovek nemusi brat troje lieky, stacia jedny co sadnu, az na par vynimiek, ale ty mas este aj inu diagnozu okrem depresie nie? Preto si chodil na hospitalizacie...

TTONNY

Ziadne s tych liekov nepomozu !
iba kratkodobo AJ TO IBA PRETO ZE SU TO LEGALNE DROGY a vysoko navykove.Cloveka tak utlmia, ze nevie ako sa vola aky je den atd.A co potom ked ta pustia z nemocnice? Uz si legalny narkoman a k tomu zavistlak na liekoch.

J111

Treba ist do nemocnice a tam ta nastavia na lieky, ale treba hovorit doktorom pravdu, lebo oni ti do hlavy nevidia. Mozno tam budes mesiac, mozno dva, mozno aj tri, ale nastavia ta na tie spravne lieky. To je najdolezitejsie. Ibaze takmer kazdy kto pride do nemocnice chce ist domov. Tak na co tam idu? Len sebe skodia, lebo dobre vedia, ze im lieky nezaberaju.
Ja beriem napriklad tri AD a depresie nemam.

RNG

Depresie su z nedostatkov roznych neurotransmiterov v mozgu. To moze byt z nedostatku zivin/polotovarov na ne, alebo z prilis rychlej spotreby, najma v strese. Stresy treba odstranit, travenie a skladbu potravin napravit a ked este potom ma clovek depresie, existuje plno prtirodnych doplnkov, co alebo maju uzinok na spomalenie spotreby alebo dodaju potyrebne polotovbary na tvorenie neurotransmiterov. Niektore neurotransmitery sa daju dokonca priam o dodavat(melatonin,viacere mineraly a vitaminy B)
Zialbohu tieto doplnky sa odvaze poradit len velmi mala skupina lekarov, ostatni o nich alebo nevedia dokopy nic, alebo sa neodvazia ich odporucit alebo predpisat, aby ich , ako skoro vzdy, neobvinili zo "sarlatanstva" bez ohladu na to, ci to zabralo alebo nie.

Liaaaa

:-DDDDDDDD ako dlho sa lieči depresia? Cely život !!! A aj tak sa z nej nikdy nedostaneš pokiaľ budeš žiť na tomto hnusnom svete. Alebo lepšie povedane štate.

zuzanka555

Ja som z nej vyšla za 6mesiacov chvála Bohu...to som sa liečila este minulý rok...no asi pred mesiacom som sa cítila znova tak....dúfam že to nebude mať pokračovanie

Babl

Liečim sa už druhý rok a chcem z toho už vísť von, lebo jediné, v čom mi AD pomáhajú je, že sa len pretvarujem, že je všetko fajn, inak sa stále cítim v depke, len mám silu sa tváriť, že som v pohode pred ostatnými, preto s tým už chcem seknúť, ale nie je to ľahké, telo si už bohužiaľ zvyklo na tie látky.