Kto ide so mnou do toho od pondelka

Príspevok v téme: Kto ide so mnou do toho od pondelka
Peta_a

Ahojte:) Ja by som potrebova niejakú tú parťačku na chudnie. Dúfam, že už sa konečne niekto nájde lebo potrebujem si s niekým dopisovať.
Tak ja mám 17 rokov a potrebovala by som schudnúť najme z brucha a stehnieň.
Moja váha je 60 kg pri výške 168 cm.
Viem že niekroé si poviete však to más v pohode a takto ale ja si to nemyslím dosť mi vaní najme moje brucho krore je veľke. Potrebovala by som schnúť aspoň 5 kilo, už sa mi podarilo schnuť 3 čiže to som veľmi rada( ale to myslím keď som ešte asi pred mesiacom mala váhu 63kg a tie tri kilá som shcnudla ). Od v tedy sa snažím pravidlne a v mlých dávkach jesť zatiaľ sa mi to celkom darí:)
Tak dúfam, že nájdem dáku parťáčku ktorá to so mnou vydrží :)

hankapt

caute baby, ja od dnes drzim javorovu kuru a takto o tyzden by som sa dala opat na zdrave stravovanie a pojdem s vami do toho :-)

gre_ta

Evik, mne už práveže aj začalo chutiť, no keď spapám o trochu viac je mi neskutočne zle. Minule som zjedla asi tretinu bagety a asi hodinu ma napínalo

gre_ta

Ja som zasa rada, že sa mám ku komu pridať ((;
Pfú, u mňa to bolo spojené so stresom, psychickým negatívnom a celým takým zlým obdobím... Vždy bol skôr opak mojím problémom a ťažšie situácie som riešila jedlom. No zrazu som nedokázala do seba natlačiť ani jeden rožok denne. Už prešlo od vtedy cca 3 mesiace, a som na tom trochu lepšie, no nie je to stále ono... Čiže kilečká šli dolu vďaka malým množstvám jedla. Som rada, keď sa mi za deň podarí spapať aspoň 3 detské porcie

Peta_a

gre_ta Ahoj :)
som rada že sa pridavas :) hadam to nejako zvladneme ,.. mozem vedeť ako sa ti podarilo cez leto schnut tych 5 kilo ??

gre_ta

Zdravím ((:
rada by som sa k vám pridala, ako-tak čítam, som na tom podobne ako vy. Meriam okolo 165cm a vážim 60, rada by som sa dostala minimálne o 5 kíl nižšie. Od konca leta sa mi podarilo už 5 zhodiť, nejako sa mi dokazil žalúdok ani som neplánovala zhadzovať, no keď som začala inak papať sa mi to takto zapáčilo, aj ja lepšie cítim... No nikto v okolí ma nepodporuje, skôr naopak a niekedy to poriadne lezie na nervy, toto sa mi zdá byť celkom fajn cesta
Menej jesť mi už nerobí problém, horšie je u mňa nájsť si čas na pohyb :/

vevericka12345

ahojteee :) Peta_a ty si tam napisala svoj jedalnicek ..necem nic hovorit :( ale bojim sa ze s takym jedalnickom ze len zelenina a jogurt, tak takto to dlho nevydrzis. .ziadne bielkoviny ani sachry.. raz ta chyti vecer hladovka, a nacpes sa niecoho zleho a bude ta to stvat este viac... dolezite je jest pravidelne , nie tucne veci ani sladke samozrejme.... miesto malinoviek cista voda alebo mineralka... a zacat trosku behat cvicit alebo nieco :)) to je vseee ... ja sa pridavam k vam samozrejme a uz na tom vsetkom pracujem :))

kawka

ahojte baby :) No ja sa už celkom držím druhý deň. Dneska som mala na R: celozrnnu žemlu so syrom+uhorky, obed to isté, nestíhala som nič ani som nebola veľmi hladná, mala som nervy zo školy. Potom jablko. Prišla som domov, dala som si zeleninovú polievku a večer jogurt. Dneska to teda nebolo bohviečo,ale vždy lepšie ako keby som sa napchávala pizzou a neviem čím :)) Zajtra chcem pridať viacej čerstvej zeleniny. Chcela som ísť plávať v piatok,lenže dajak mi to nevychádza,tak uvidím čo vymyslím. :)

majka_21

ahojte spoluchudnuce :-), ja sa tiez snazim schudnut, od januara som schudla 7 kg doteraz. cvicila som pravidelne, ale pocas skuskoveho som prestala a teraz som tiez nebola asi 2 mesiace, ale nepribrala som naspat. nie som vzorna v stravovani, ale snazim sa. mam 178 cm a 78 kg. moj ciel je zatial nejakych 70 kg (ale cisto vysportovat, zdravou stravou - tak ako doteraz), mozno neskor na 65 kg. nesuri mi to, mam cas do cca marca buduceho roku. to je moj ciel. od buduceho tyzdna by som rada zacala so speeningom. ten skvele formuje telo. tento tyzden nestiham kvoli povinnostiam. ale verim, ze vsetkym sa nam to podari :-).
Peta, nejes trosku malo? len preto sa pytam, lebo aspon mne sa to zda malo - ja by som bola hrozne hladna pri takom jedalnicku. ale mozno preto sa mi to zda, lebo som sa nezriekla sladkosti ani pizze, kolacikov (dnes rano ma napr. prepadla chut dat si cookies, tak som si dala ku kave)... proste papam uplne vsetko. len do toho sa snazim cvicit. uf... len po tych 2 mesiacoch necvicenia sa musim nakopnut a zacat. to je najhorsie aspon u mna.