Co robite, aby ste neboli sami?

Príspevok v téme: Co robite, aby ste neboli sami?
faith_3_Ba

Ahojte. Chcem sa s vami podelit o svoje myslienky. Uz nejaky cas mam pocit osamelosti, hoci som obklopena ludmi/najma v praci/. Moje kamaratky maju vztahy, rodiny, deti a maju zvycajne cas iba na kratky rozhovor. S priatelom sme sa rozisli po 3 rokoch. Nemam problem s komunikaciou, mam rada svoju pracu, sportujem, castokrat si vyjdem sama na kavu, ale mam pocit, ako keby nebolo koho noveho stretnut - ci uz muza, alebo zenu, proste kamarata na porozpravanie.
Mate s tym skusenosti? Co robite, aby ste neboli sami? Ako zdolat samotu??

BJ

Skuste meditovat, a najdete samu seba.
O tom je cele duchovno, objavit svojho ducha a spojit sa s nim. Potom moze clovek aj tyzden stravit v prirode sam, a je mu nadherne.
Medzi ludmi, s ktorymi si nemas vela co povedat, sa clovek citi este viac osamely, ako ked ide sam do prirody.
Samozrejme, na hladanie duchovna treba vhodne prostredie. Prostredie mesta je najmenej vhodne prostredie na najdenie seba sameho.

Denizka

Tiež mám taký pocit...kamarátky si riešia už svoje vzťahy, rodiny...
ja som zasa taký typ, že ja sama ani len na tú kávu nedokážem ísť...

odpovedam

Ja mam s tymto rovnaky problem - neviem, ako sa pasovat so samotou. Priatela mam, ale sme od seba stovky kilometrov, cize obaja sme osameli. vcera mi plakal do telefonu, ze mu je hrozne.

snazim sa to prekonat tym, ze som stale s ludmi, venujem sa konickom, vzdelavam, vela citam... asi ani iny liek nie je, iba sa neustale niecim zamestnat. pripadne mozes skusit nejaky kurz alebo kruzok, kde stretnes novych ludi a mozno aj noveho chlapa :-))). Alebo ti nevedia kamaratky niekoho odporucit? ;-)