mam detske mrle & vagina

Iveta Michael

A podľa toho čo tu tá bebajkaa vypisuje sa dá konštatovať len jedno..ale to tu nemôžem napísať,porušila by som tým pravidlá...poviem úprimne že taký pocit hnusu som už dávno nezažila..odporné:(((

Iveta Michael

sorry,asi som v tomto nevedomá,ale..čo sú to mrle? Len z toho čo som pochopila mi však normálen prišlo zle...fuj:( takto priamo som sa s takýmto problémom tu ešte nestretla vážne...veď to je strašné,priam ako z hororu..podľa mňa treba ísť OKAMŽITE! k lekárovi a možno by nechal vyšteriť aj celú rodinu...hrozné!

57xodkopnuti

bebajkaaa pasovnica sa da vbrat vraj iba operaciou a to je dost neprijemne lebo moze mat aj viaac ako 20m a tie su fakt hnusne funguju tak ze sa hacikmi na papuli prichitia a tam vizieraju zivini tak dufam ze ju nemas ak hej tak vela stastia toto meno som si dal preto lebo ma fakt odkoplo 57 dievcat a to mam este len 13

jjjjjjjj

a chcem dodat ze si po kazdej navsteve dokladne umyvam ruky, utieram len do svojho uteraku. ked som na verejnych wc, klucky ani nicho sa holymi rukami nedotykam.

jjjjjjjj

stava sa mi casto ze ma stekli okolo konecnika, hlavne v noci. nemozem ani spat niekedy. v okoli posvi ma tiez sem tam stekli. nepomaha ani sprcha. je to taky neprijemny pocit. no ziadne mrle som si este na toaletnom papiery nenasla ani v stolici som nic nespozorovala. myslite ze aj napriek tomu mam mrle?

tulipanka

ahojte,dnes je nedela,v piatok vecer som zistila,ze mam mrle,mam 7 rocnu dceru,u nej som nic nenasla,aj ked som viac krat pozerala,..bez predpisu mi vermox nechceli dat,tak som si ho musela vybavit po znamosti,esteze moj znamy ma manzelku v lekarni,..neviem si predstavit,ze by som mala cakat cele 2 dni,kym zacnem uzivat lieky(popri kapuste,cesnaku)...ta babejka asi nie je uplne normalna,resp.jej mamina,ked to chce liecit silou mocou doma,aj ked sa jej to vracia,ved zijeme v 3.tisicroci,nie v jaskyniach!
uz sa neviem dockat zajtrajska,som zvedava,co mi povie doktorka,potom pojdem pre istotu aj na gynekologiu,clovek nikdy nevie...drzte nam palce,hotovo mi je z toho,ble-ble,dufam,ze aspon dcera bude bez toho,lebo mi spomenula,ze uz aj ju svrbi ritka,dufam,ze len z toho,ze sme sam o tom bavili;-)

zufala

fuuuuuuuuuuuuj preboha!!!!to co ma byt akoze....jak si ich vybrala?preboha uz si mala byt davno u doktorky!pane boze...tikujem normalne

biba

Tak docitala som si tuto temu a naplo ma mierne...Babajkaaaa vsak sa tu len zabavas na reakciach pritomnych a strielas si z nich? Lebo tak hlupy nemoze byt snad nikto aby produkoval to,co ty tu...a ak predsa len ano,tak odporucam navstivit aj ineho odborneho lekara nie len parazitologa a to aj mamke podla toho co tam vyssie pises o jej postojoch..... fuj som zhnusena. Presne vdaka takymto ludom ako ste vy vznikaju potom epidemie. Inak ty,co si sa jej pytala ako si vybrala tych 35 mrli,tak si ich najpravdepodobnejsie vysparchala prstom vela inych moznosti sa nerysuje...cim najpravdepodobnejsie roztrusila ich vajicka aj do okolia a stara sa tak sama sebe o zacarovany kruh......ja nemozem,idem radsej het lebo sa z tej "kultury" vazne vytyckujem ked to este chvilu budem musiet citat....doteraz som si myslela ze taketo nieco je mozne vazne len v osadach.
Inak drzim ti palce moja aby si skoro ale hlavne definitivne prisla k rozumu!