Výhody single života. On už má inú a ja som stále sama

Príspevok v téme: Výhody single života. On už má inú a ja som stále sama
Lejla-single

S mojím bývalím sme sa rozišli v polovici júna, on to ukončil tak že si na FB zmenil status zo zadaného na single. Po mojej sms o pochybnosti našom vzťahu . Cakala som nejaký rozhovor, nejakú poslednú nádej na zmenu a po mojom návrate domov ma už nečakalo nič. A to vraj , ako o mna bojoval .... A ako si myslel že JA som tá pravá . Hmm ..
Čo ma však zaráža ako rýchlo si našiel niekoho druhého . Na konci augusta. Proste chápem,že medzi nami už nebolo nič, boli sme slobodní ,dospelí ludia ale...Aj tak sa ma to dotklo . Ved to asi poznáte aj vy . Ten čudný pocit, že dokáže byť šťastný aj bez vás. Aj ked mu to prajem samozrejme.

Poprosím všetkých -zadaných no najma tých nezadaných ;-) aby sa vyjadrili čo považujú sa najvačšiu výhodu/y single života. :)A ako zahánate samotu ked 99,9 % vášho okolia je zadaná.

veronika83

Mne pomahaju zahanat samotu priatelia. Hoci drviva vacsina je uz zadana, vydata, zenata a rozmnozena, mame sa radi a fungujeme stale roky rokuce, cize rozhodne sa oplati udriavat vztahy aj vtedy, ked stretnes svoj "stred vesmiru"
A vyhody? Neviem, kdesi nejaka baba pisala, ze sa mozes venovat konecne sama sebe, vsakovake skraslovacie procedury a tak.. ale co ja viem, ludia tak nejak sami opekneju, ked sa zalubia. Aspon ja som to tak vypozorovala v okoli aj na sebe.

0mega

wreck

To bolo ironicke, to hovorim za drvivu vacsinu ludi, co ma cele dekady povazovali za blbca, ked som ich upozornoval na situaciu vo svete.

A teraz si to zrazu uvedomuju, tak im to len pripominam, ze ved "vsetko je super" :)

Sice to nezapadne do tejto temy az tak uzastne, ale moj radarovy system zachytil "svet speje do zahuby" :P :)

osobne si myslim, ze spejeme do apatie, to je len par krockov k totalnej destrukcii

wreck

0mega, to teraz hovoris za aku skupinu...? nemyslim si ze svet speje do zahuby, ale mne konkretne bolo pred 10 rokmi podstatne lepsie nez teraz.

opatrne s tymi "sme" a "nam". je to do znacnej miery subjektivne. :-)

0mega

Nejak ste paranoidni :)

Preco by mal svet spiet do zahuby ? Ved nikdy sme neboli slobodnejsi, nikdy sme sa nemali financne lepsie, nikdy sme neboli rozumnejsi a nikdy sme nemali tolko moznosti a nikdy nam nebolo lepsie ako prave DNES !

slnečnicaa

A čo sa týka vzťahov s kamoškami- väčšina z nich je permanentne zadaná, tie ktoré ma potrebovali len keď boli sami už nie sú mojimi kamoškami. Ozajstná kamošku je ťažké nájsť, chlapov je všade plno. Také ozajstné mám dve, prídem aj o polnoci, takisto aj oni. Aj keď som dohodnuta s priateľom a zavolá jedna z nich som ochotná ísť radšej za ňou, aj keď len na hodinku. A to sme s priateľom žalostne málo, zvyčajne len cez víkend

xy:)

byt single - zalezi, ci ma clovek 20 alebo 35, v 20 single zivot ma velmi vela vyhod, v 35ke to az tak vela vyhod nema.

slnečnicaa

Keď som bola single prežívala som najlepšie obdobie svojho života. U mňa je na prvom mieste sloboda, neznášam obmedzovanie. Počas vyše 5tich single rokov ma nikto neobmedzoval, žiadne kontroly, výčitky, sceny, žiarlivosť, pranie špinavých ponožiek, čistenie chlpov z vane, žehlenie košiel... Cestovala som, študovala, zabávala sa, športovala, venovala sa sebe, jednoducho som si užívala. Rada skúšam svoje hranice, čo vo vzťahu nemôžem, pretože už neexistujem len pre seba, ale existujem aj pre toho druhého. O chalanov som núdzu nemala, ale žiadny z nich mi nestal zato, aby som sa zmenila. Nesústredovala som sa na hľadanie pravého, skôr som čakala,že on si nájde mňa, čo sa aj stalo. Takže som sa skludnila, stiahla, ale keďže môj priateľ je dosť chápavy, vie že potrebujem občas vyvenčiť:-)

User_37597

Laurina22
este smutnejsie je ze sa uz normalne ludia ani nevedia pohadat alebo nieco vyjasnit si medzi 4 ocami..uz je to medzi "tebou,mnou a facebookom".
akurat poznam jeden par ktory je spolu 7 rokov..uprimne poznam ich lepsie mozno dva roky ale verim tomu ze su to zabite roky co su spolu lebo sa hadaju na takych somarinach+on jej povie ze je chora narusena nech mu da pokoj a nech sa ide liecit a na druhy den ako by sa nic nestalo sa k nej chova normalne.a uplne som odpadla ked som pocula ze kolko krat sa uz vyhodil jeden druheho s priatelov a zo vztahu na fb.strasne.nepochopim dnesnych mladych ludi...vidim ze to neklape tak to skoncim..nebudem to natahovat zbytocne a robit ludom divadlo na fb a hadat sa na cez statusi.