Remington IPL5000 i-Light

Príspevok v téme: Remington IPL5000 i-Light
chlpana

Ahojte,

ma niekto z Vas skusenosti s tymto epilatorom? Je to efektivne? Boli to? Oplati sa to kupit? Naco si treba davat pozor z hladiska bezpecnosti?
Ja mam strasne dlhe hrube a cierne chlpy na celom tele. Pouzivam epilator ale nevydri mi to ani tyzden, a ta bolest v oblasti bikin a podpazusia je neznesitelna. Ziletkou sa holit nemozem, lebo to mi vydrzi pol dna.

Vopred dakujem za rady a skusenosti

odskúšané

však ja som to v prvej správe písala, že možno mám práve smolu na tej menej podarený výrobok. čo som aj ja čítala tak všetci majú problém s tým prehrievaním, potešilo by ma kedy našiel ešte niekto kto ho tiež má a aký ma názor na ten prístoj, neviem čo by som ti poradila. a už si si vybrala nejakú stránku z ktorej ho chces objednať? a cena?

plo

Ešte ma napadlo že sa ti mohol dostať do rúk akurát nekvalitný kus,lebo všetko je možné ale zasa že Remington je dobrá značka...tak ja už ozaj neviem

plo

Baby aj ja som na vážkach,sakra neviem sa rozhodnúť,lebo ináč aj ja som čítala celkom dobré ohlasy na to ale zas čo tu teraz píše "Odskúšané"ma dostalo do kolien.Ja by som asi reklamovala výrobok,ktorý nesplna to čo má uvedené v popise.Jednoducho uviesť dôvod že sa rýchlo prehrieva popritom čo výrobca uviedol ináč.

odskúšané

nie ani pri pravidelnom používani to nezabralo, prístroj používam na najväčšej intenzite +MULTI-FLASH na väčšie oblasti a nič, len ďalší problem že ten prístoj sa rychlo prehreje a prestane epilovať takže ho musím vypnúť na 15 min. potom urobim dalších cca 30 prebleskov a znova dookola čize je žiadne take ako slubujú že cela noha by nemala zabrať viacej času ako 15 minút to je veľky omyl! neviem kto to testoval ale sa veľmi prerátal, no čo už reklama dobra prístoj mizerný.. určite by som kupu veľmi zvážila myslim to vážne keby ma niekto do predu vtedy takto infomoval určite od toho odstúpy ale ako sa hovorí neuverím pokial nevyskúšam ked som o tom prístroji hovorila známym všetci mi hovorili, že to nieje možne to bude nejaká hlúposť... nedala som si povedať a do teraz to ľutujem, keby sa dalo vrátiť vrátim ale určite ho niekomu nenanúkam na nejakých bazároch a vychválim ho do neba, to je len moj názor možno sa najdú aj také čo sú spokojné žiaľ ja do tej kategorie nepatrím

liv99

fuha, takze skutocne ti to nezabralo, aj pri pravidelnom a dlhodobejsom pouzivani. a na aku intenzitu svetla si ho pouzivala? rozmyslam nad kupou uz dlhsie, prebehla som viacere zahranicne fora a neviem sa rozhodnut. na jednej strane chvalia, na druhej su ludia ako ty, kt. nemaju vysledky a nie je to jednoznacne lacna zalezitost, do ktorej by som sla s tym, ze "uvidim". ci tie recenzie nie su zmanipulovane... neviem, neviem, neviem teraz. asi este pockam....

odskúšané

pre-plo
farba pokožky taka stredne svetla nie moc biela a chlpky tmavé, vraj je to idealna voľba pre mojú pokožku tak som to odskušala. más pravdu na to aby som sa chcela zbaviť chlpkou na uplne celom tele tak to by som sa tých ziaroviek nedoplatila a poviem ti nieje to lacna zálezitosť a dokonca nie všade je dostupná, objednávať si z internetovej stranky a platiť za kazdym poštovne tak neviem laserova epilacia je podla mna lepsia volba, lebo je to "vraj" na trvalo ja to vidím ako s kontaktnými šošovkami, potrebovala som okuliare na diaľku, po čase mi začali okuliare vadiť tak som začala použivať šošovky po 2 rokoch ked som si sčitala koľko som uz do toho dala tak som sa rozhodla pre laserovu operaciu a dodnes nelutujem. Radsej si našetriť na laser ako doživotne holenie a epilovanie..

odskúšané

pre-liv99
ano robila som to pravidelne najpr kazdych 7 dní potom uz len kazdych 14 dní podla ziarovky som uz vykonala 3000 zableskou a ked si to pozriem tak chlpy si neodyšli na žiadne 3 mesačne prázdniny ako vyrobca písal a to uz presli pekné 3 mesiace

plo

Odskúšane,akej farby máš chlpky a pokožku?Treba to vraj pravidelne používať asi 2 krát do mesiaca a efekt hladkej pokožky bez ochlpenia vraj nastúpi pri pravidelnom používaní po 6 mesiacoch,neviem aspon som to kdesi čítala.Lenže ozaj sa človek musí dobre predzásobiť tými žiarovkami :-)

liv99

lebo na zahranicnych forach v diskusiach sa pise o pravidelnom pouzivani, kazde 2 tyzdne, minimalne 3-4 mesiace kym sa dostavia prve uspokojive vysledky. aj v salone treba zopakovat xy krat... je to predsa len ipl svetlo, nie laser.