schudlii ste? podelte sa so skusenostami

Helus

Laurina22 aj ja si chcem kupit domov pod stromcek kondicny bicikel,citala som ze aj ty,ze ti pomohol.Zisli ti cm zo stehien,alebo isli kila dole rychlejsie.

evik1

Ano,inak máš moje sympatie,lebo mama nám bežne dávala čaj s mliekom a pijem to dodnes a najlepší je čierny horkýýý.a k hriankam,a môj muž,že no fuj a teraz o tom píšu,ved to rusi začali,lebo mali málo čaju,ten bol z dovozu.

Bianca1236

evik1 presne to su vsetko len vyhovorky a zarobok pre vyrobcov. nic ine.
teraz lutujem tolke peniaze co som vyhodila za hovadiny. mohla som si korcule kupit alebo nieco uzitocnejsie. debilny herbalajf stal skoro 6000sk. wrr no co uz.
ja by som aj chcela navstivit odbornika co poradi kolko coho mam jest pre konkretne moje telo. lebo ma nebavi krmit sa zbytocnostami a aj tak citim ze nefungujem na 100% tak verim ze telu nieco chyba.
inak skoda ze sa zdrava vyziva nevyucuje na zakladkach, nemuseli by sme sa teraz zalovat na fore :)
laurina22 aj ja mam ten jasminovy :)

evik1

Bianca,veľmi múdro píšeš,zastávam tiež takú teoriu.niekedy nemali kokteily a boli štíhli,prečo asi? my už to máme v mozgu domýlené,ked sa máme hýbať,sa nehýbeme,veľa jeme...viac duševne pracujeme...kokteily sú pomoc pre tých veľmi domýlených,kt.potrebujú presne naordinovať nutričnú hodnotu potravy.

Bianca1236

laurina22 tak potom fajn. ja si cierny davam s mliekom aby nezapekal. a repikovy mam taky univerzalny na vsetky neduhy. a zeleny som pila namiesto kavy ked som najviac cvicila. uz sa daju kupit od vymyslu sveta tie zelene, s aromami

Laurina22

Bianca vies co,nie.A striedam to zo zelenym cajom a matovym.

A velka pravda co sa fitka tyka,mne velmi pomohol stacionarny bicykel a chystam sa kupit si ho aj pod stromcek.

Bianca1236

laurina22 a nezapeka ta z toho caju? iny nez cierny by som volila. ale ak ti sedi tak v poho.
este som chcela dodat, ze som vyskusala vsetky metody ako dosiahnut ubytok hmotnosti bez pohybu. aj tabletky som skusala, nakoniec som ich musela v lekarni vratit lebo ich stiahli z trhu, nerobili dobre na srdce. skusala som aj lymfodrenaze. velka hovadina. lymfomasaz bola fajn ale schudnut tiez nepomoze :D herbalajf koktejly pomohli schudnut iba mojej penazenke. bola som v kupeloch na odtucnovacej kure, kde ma spricovali v kute hadicou ako nejakeho trestanca. dalsia strata penazi. bezne dostupne koktejly a tabletky som skusila, ziadny efekt. co este. ano aj u chirurga som bola, ci mi nezavedie balonik do zaludka. odmietol s tym, ze musim byt tlstejsia aby sa taketo nieco muselo zavadzat a ze to mam v hlave problem nie zaludku. chcela som aj bandaz zaludka, ale to mi z rovnakych dovodov odmietol. tak ked uz som si oci vyplakala nad nespravodlivostou sveta, dovliekla som sa do fitka a aha ono to zrazu zacalo fungovat. uz ma aj strava normalna bavila, pitny rezim sa zlepsoval sam od seba a tuky klesali jedna radost.
naozaj vsetkym radim, vyhnite sa drahym chybam, ked staci dvihnut cinky a ist na to.

rena778

ja neviem ale tiez mam taky pocit ze kazdy chce schudnut a najlepsie bez namahy

furt dookola rozoberana tema furt rady

ale ved nezerte cvicte a uvidite vysledky pokial nemate nejake zdravotne problemy pre ktore priberate

ja zjem na ranajky jedny opakujem jedny bebe kekse s cajom

obed polievka, ryza s kuracim massom
samozrejme zasa nie cele kura

a vecera jogurt

cvicenie tiez samozrejme je potrebne

a kto uz toto nedodrzi tak sa furt nestazujte ze ste tucny

ja som mala kamosku tiez furt chudla ale len recami, na tanieri mala vzdy riadnu porciu a potom tie jej reci ze za cely den nic nezjedla ma ubijali