Veľmi časte močenie !

Príspevok v téme: Veľmi časte močenie !
JAKUB123

prosím vás neviete mi niekto pomôcť chodím na WC(MALú) pomali každých 20 minuť a nemám vela moču a nepijdem ani vela. obmedzil som vodu pred cestovanim. a aj tak mám pocit mechurá na prsknutie neviete mi niekto poradiť lebo ked cestijem nepijem celi den a cestujem až vecer a aj tak musim prestupovat hoci je to len 100 km bo mi treba na wc a mam pocit mechura na prasknutie už len widržať len tých 50 km a moču je to možno len 60 ml a je ešte normalne aby ked váš cievkuju aby sa vám dostal do mechura vzduch ?

elke22

Neviem aký je ten objem, ale ak močíš takto často napriek tomu že nepiješ, tak to môže byť zápal, osobne som to veľakrát prekonala, no neviem, či u mužov to býva rovnaké. Urinal Akut Ti určite neublíži, je to koncentrovaný výťažok z brusníc, prírodná vec, na začiatok si daj čo najskôr tie 2 pilulky a potom ešte také 3 dni ber po jednej. Ale naozaj treba veľa piť a byť hlavne v teple, prejde to.

JAKUB123

ďakujem za radi a urinal akut možem aj ked nemám zapal močvích ciest ? a aký je normalný objem močoveho mechúra ?

elke22

Nemôže to byť zápal mechúra/močových ciest?? Kúp si Urinal Akut ak áno, daj si hneď 2 tabletky a pi veľa veľa čaju, vody alebo brusnicového džúsu, aby sa tie baktérie vyplavili. Viac pomôcť neviem...