Ako sa dokopat do zivota?

sialeneSmutn

Uff a je to tu zas. Vrazdila by som vsetko, vsetkych, seba..chcem zit na inej planete, s inymi ludmi, v inom tele, case.. PMS? Da sa to nejak zvladnut aj bez antiky?

Sardegna

Genesis

patrím k tým čo sa cítia ako si napísal 15.11. 21:52

je mi smutno z toho čo cítim, ale som ešte mladá a tento svet by som mala milovať a môj život s ním, ale ja mám skôr pocit, že ani neviem prečo tu vlastne som. od detstva prekonávam také prekážky, z kt. sa idem zblázniť a už ma to nebaví. Vždy som si myslela, že ak zažijem niečo smutné a bolestivé v živote, tak príde konečne šťastie, ale na mńa akosi serie.

marcelina78

Tu psychotronicku nepoznam, ale MOLY ma pravdu, niekedy liecitelia vedia robit divy, ked sa su dobri, tiez mi veeelmi pomohla jedna liecitelka, asi by som skoncila v blaznicni nebyt jej, nie je to stale bohvieco este, ale neporovnatelne s tym, ako mi bolo v lete.

sialeneSmutn

Moly, ale psychotronicka mi kolko uz len tej lasky prinesie do zivota? Ja som stale asi na chlapcov (teda aspon myslim, uz ani neviem).. a nenarocna - 2ruky, 2nohy, zdravy rozum, dobre srdce.

Genesis

BJ

Sorry BJ na teba nemam dokonca ani ja :) ... ja seba povazujem za blazna :) lenze bohuzial az taky velky blazon ako ty ? proste na teba nemam dokonca ani ja :)

Nebo, peklo cesta trnista a podobne veci to je jednoducho na mna moooc silne kafe :)

BJ

Genesis, viera nieje o tom ostatnom, ale o tebe. To ostatne je tu len, aby preverilo tvoju vieru. Viera ta nedostane automaticky do neba, tam sa dostanes cestou trnistou. Ale jedna vec plati. Bez viery sa tam nedostanes, ostanes v pekle.
Bez viery by si neprezil ani sekundu. V kazdom okamihu v nieco musis verit, a prave podla toho, v co veris, sa vyvija kazda dalsia sekunda v tvojom zivote. Ty si si vybral neverit v "nic". I to je viera. Veris, ze neveris v nic. Je to priam pekelna viera, chaos sam o sebe. Destrukcia. Neverit sa ani neda, vzdy niecomu veris.
Veris napriklad v to, ze ked sa budes snazit pohnut rukou, pohne sa. Kedy sa nepohne? Ked jej neveris, ze sa pohne. Vtedy sa nepohne.
Plati jedna vec... ked veris, nemusis sa do ciela este dostat... ale spravil si pre to maximum. Ked ale neveris, ze sa tam dostanes, automaticky prehravas, nedostanes sa tam.
Skus neverit, ze vies urobit krok. Prijdes vobec niekde? Ak aj niekde ides pesky, je to len vdaka tvojej viere, ze vies urobit krok. Ani sa nad tym nemusis zamyslat... mysel by sa do toho len plietla a zavadzala. Vsetko, preco ides, je tvoja cista viera, a zvysok uz urobi mozog... ty to ani nemusis riesit.
Poviem ti jedno... kazdy kto veril, ze sa vylieci, sa nemusel vyliecit, v tom mas pravdu. A povedat ti o tom uz nemoze. Ale... kazdy kto neveril, ze sa vylieci, zomrel. Aj to prezil aj fyzicky, dusevne bol uz mrtvy, taky clovek je len chodiace telo bez duse.
Budovat si svoju vlastnu vieru, je teda otazka zivota a smrti cloveka, kto sa viery zriekne, jeho vieru mu ovlada choas, a on ako svojpravna duchovna ludska bytost prave zomrel a stava sa lahko manipulovatelnou hrackou okolia.

Je to podobne, ako ked prestane mat urcity objekt vo vesmire vahu, pevnost, stabilitu. Velka skala, ktoru neodfukne vietor, neodplavi rieka, stale pevne stoji. To je clovek s vierou, clovek ktory ma vahu. Steblo travy unasane v prude rieky, s ktorym sa pohra kazda vlnka ako chce... to je clovek bez svojej viery.

Majesty

Boh ani nema obmedzene vlastnosti, ved ked to vytvoril, kludne moze pouzit cheaty, nie? :D
To je ako ta hadanka, ci dokaze Boh vytvorit kamen tak velky, aby ho sam nezdvihol.