Správna vyživa a hodenie kil

Príspevok v téme: Správna vyživa a hodenie kil
pretty

ahojte..potrebovala by som trošku pomoc mám 170 cm 70 kg hornu čast tela mám v poriadku ale ta spodna od bokov dole..ach bože moj mam široke boky a vačšie stehna ..chcela by som to zmenit..a ako nám ide zima začínam lenivieť..chcela by som si kupit steper myslíte žy by mi to na tie nohy aspon o niečo pomohlo..??? snážim sa zdravšie stravovat ..už nepapám sladkosti lenže problém je v tom že nemožem žiadne ovocie a zeleninu a to mi velmi chýba..lebo mi to škodí..pijem velmi vela čajiku bez cukru samozrejme..pitný režim je uplne v pohode horšie je ta strava že neviem čo teda papat

svetielko20

Ahoj,vedela by som Vam poradit v oblasti chudnutia.Skuste sa mi ozvat na mail.Poradim Vam bezplatne ako dole s kileckami naviac.

pretty

no ja som bez zeleniny a ovocia už strašne dlho takže som si na to aj zvykla...sice by som si niekedy dala.ale nemožem ju vobec no tu zeleninu ešte možno ako tak ale ovocie vobec...takže pre mna to neni nejaka dieta..

sisticka

Neviem ci ti pomože steper. s tým ako mas rozlozenú postavu vela nespravíš! Ako to chceš vydržať bez ovocia a zeleniny? nemozeš ho ani v malých dávkach? A este aj bez cukru? Ja som nikdy s takouto drastickou dietou nevydržala.