Rastie mu zub múdrojsti a bolííííííí

Kalka

kazdy ma ine skusenosti... moj znamy bol kvoli vytrhnutiu dva tyzdne na PNke. ALe tuto by to netrhali, ale nieco by dala nejaky postrek... ale ked uz to tak velmi boli, ani usta uz neotvori. Slzy v ociach, ani jest ani sliny pomaly prehltat, bud sa bude dlho trapit a pomoze si tym, co som pisala, alebo pojde k zubarke a prejde to skor.

dobra rada

ahooj,mne tie blbe zuby idu von uz niekolko rokov a stale nie su uplne von...raz to tak strasne bolelo a pod zubom sa mi utvoril taky hnisavy vacok,ze som bola nutena ist ku zubarke,a tam tam dala akusi vlozku napustenu niecim a asi po troch cnoch som bola na vymenu...pomohlo,opuch aj hnis zmyzli a uz to nebolelo...kazdopadne by mal zajst k zubarovi a netrapit sa uz:((

Kalka

Mna bolel zub mudrosti aj dva tyzdne a neisla som k zubarke. Raz som aj isla, ale to mi musela trosku rozrezat, aby mohol ist von. Nech si umyje zuby, ustna voda pomaha, niekedy si to len oplachujem vodkou ale nepijem... Hlavne ked boli, treba umyt, oplachnut... a dat pilulku proti bolesti. Mna takto bolievaju uz 4 roky a viem co je to.