SPAVA NEMOC

Príspevok v téme: SPAVA NEMOC
iva74

Dobry den chcela by som sa sa opytat na problek ktorý ma trápi týka sa to hlavne mojej svokry : má asi spavú nemoc alebo čo ma 56 rokov, 120 kg a stale spi rano ked vstane, naranajkuje sa a o pol hodinu už spi za stolom, lieči sa na stitnu žlazu uživa tabletky vysledky ma dobre a ked sa stažovala doktorke ta jej len povedala že ma kludny život tak preto stale spi , ale niekedy je to hrozne ked pride navšteva tak ju nemožme nechat bez povsymnutia lebo v tom momente spi. Ak by mal niekto skusenost alebo radu ako jej pomoct budem povdacna.

RNG

Spava nemoc je vysledkom nakazy parazitom trypanosomiazou, ktory prenasaju v afrike muchy tse=tse. Takze to to asi nie je.(Na paraziticke choroby je ucinny protokol dr Huldy Clark.)
Zrejme ma skor unavovy syndrom, spojeny s nedostatocnou cinnostou stitnej zlazy, co ovplyvnuje aj nadoblickove zlazy.
Casto je to dosledok nedostatku jodu, ktory bol kedysi davno v roku 1948 mylne udany na 150 mikrogramov denne. Skutocna potreba tela je niekolko miligramov, lebo sa spotrebuva nielen na stitnu zlazu, ale aj inde v tele na tvorenie inych hormonov a enzymov.
Mozete si vyguglit viacero prispevkov , co som na to napisal a kde som uviedol rozne lekarske zdroje, ktore sa s tymto zaoberaju. Ja sam pouzivam raz do tyzdna asi 15 kvapiek jodovej tinktury pod pazu, kde sa mi vstreba dost jodu cez kozu, tj v priemere na den vyse 2 mg. Japonci maju priemernu spotrebu jodu na dospeleho 13.5 mg denne. maju to najma z morskych rastlin, ktore pouzivaju do jedla, najma listu kelpu, ktore obsahuju 0.1 az 0.8 % jodu .
Inac bezne lekari sa zatate drzia starych chybne stanovenych odporucenych dennych davok jodu a pri nizkej cinnosti stitnej zlazy predpisuju synteticky hormon, ktory tomu obcas pomoze, ale nenahradi chybajuci jod v tele