Strach z bozkávania

Príspevok v téme: Strach z bozkávania
Maťo 666

ahojte, mnohí ma budete osočovať, urážať alebo sa mi smiať ale ja mam proste taký divný problém

mám 26 rokov,o panictvo som prisiel v bordeli ako 20 rocný, moj komplet celý sexualny zivot sa odohraval na privatoch a v bordeloch az doteraz,bolo toho fakt vela, väcsinou to bolo to isté, najprv klasicka masaz, potom oral a potom suloz v rôznych polohach, vzdy s prezervativom, nikdy som nemal vztah so zenou, a proste mam taky problem ze nikdy v zivote som sa nebozkával so zenou na ústa, .. asi mi to nebudete veriť ale zamiloval som sa do spolužiačky, má 22 rokov, viem urcite ze aj ja sa jej lúbim, ale proste vsimne si to ked sa budeme bozkavat ?? ze sa neviem bozkavat, velmi sa toho bojim, nechcem sa strapnit alebo bojim sa zbytocne ?

nejsom ziaden skaredy chalan, práve naopak ale proste tak som zacal sexualne zit a akosi som pri tom casom ostal a zvykol si nato, ale chcel by som uz aj zazit bozkavanie, maznanie, lásku a také veci, .. s prostitutkami som sa nikdy nebozkával, hoci niektoré to mali v ponuke sluzieb ale ja by som nikdy nato nepristúpil, zdravie je zdravie

prvy bozk*

moj priatel ma obavy zo vsetkeho. ja uz skusenost mam ale on nie a je mu to trapne. ma viac rokov, ale este nikoho nemal, lebo nechcel mat, sustredil sa na skolu, studium, nemal nikdy sestru, dievcata za nim leteli, lebo je to pekny muz a preto ich nechcel. boji sa, ze nebude vediet, ako sa so mnou bozkavat, co pri tom robit..zatial si davame len pusy, a naozaj aj to bol pre neho stres, hoci to velmi chce. ide mu to dobre, vsetko chce predsa prax, len nechcem, aby mal strach zo zlyhania, on si totiz vsetko velmi komplikuje. ako ho povzbudit, aby sa uvolnil? mali ste podobnu skusenost a ako ste pomohli svojmu partnerovi? cenim konstruktivne rady. vdaka

0vecka

2 RNG a v nemecku v 30tych rokoch vrazdili ludi a bolo to v poriadku... ale tebe to asi nevadi kedze to bolo v sulade so zakonom... :-D ... niektore drogy a prostitucia su legalne v holandsku neviem ci si tam bol cez krizu ... ti ludia si to ani nefsimli ze nejaka kriza je... za to ta tvoja super USA to uplne vyhrala...

pravy huhu

Citam tu vase prispevky a premyslam nad tym, co je to vlastne prostitucia a co uz nie je prostitucia. Ak je to sex za peniaze, tak potom by prostitutkami mohlo byt kludne az 80% percent zien, lebo tie sa vacsinou vydavaju prave kvoli tomu, aby im muz daval peniaze.

RNG

Inac v USA v mnohych statoch chytaju nielen prostitutky, ale aj ich zakaznikov a trest je minimalne 2 tyzdne vo vazeni. Totiz prostitucia by neexistovala, keby sa nenaslo dost chlapov, co tvrdia, ze to "potrebuju" aj za cenu prekrocenia zakona.
Jediny stat, kde v USA toleruju prostituciu je Nevada, a tam su prisne zdravotne kontroly pre registrovane prostitutky kazdy tyzden. A prisne tresty za pokutnu nekontrolovanu prostituciu.
Inac pokutne je samozrejme vsade inde v USA, a hromada prostitutiek je dovezena a nadrogovana z byvaleho vychodneho bloku, najma z Ukrajiny a Ruska, ale aj zo Slovenska...
Je to sucast mafianskeho podsvetia, lutujem obete, prostitutky, ale nie prilis, lebo si to zavinili sami svojou amoralnostou povacsine a lakomostou, ked si mysleli ze zarobia rychlo, bez prace, ako takej tj len prizivnictvom, lebo tak sa to donedavna nazyvalo aj na Slovensku.

beskyd

ale no, sa tu pohorsujete ako male deti na hodine katechizmu:)) ved to je samozrejma vec ze bezny chlap si potrebuje zasunut za kazdu cenu, ja som sa snazil takymto typkom vysvetlovat nieco o citoch a estetickom rozmere zenskej krasy, vernosti, zasadach a bol som na posmech jak male decko ktore veri na jeziska:) zobudte sa, bioroboty a trocha sebareflexie do toho kabaretu ktory sa snazite hrat:)

BJ

Mato666... teraz si precitaj prvych 7 slov svojho uvodneho prispevku. Tak mi je zahadou, preco si prekvapeny, ked si to dobre vedel, ze sa najde vela takych, co ta rovno odsudi.

atm

andxdl... ty zas co riesis? na ktoreho oneho by jej mal o tom basnit? a 4 prispevky spamu za sebou a este si aj sama sebe ukazkovo protirecis kde ho najprv odsudis ze nie je normalny a potom to o 20 minut popries:
21:27 "kazdy kto je normalny tam nepojde..", 21:47 "neodsudzujem ta za to co si robil.."