Candida u detí

hanicka__

dakujem za odpoved. no ja sa vyhybam uz vsetkemu, citim sa ako zlocinec ked sa chcem najest, mam vycitky svedomia pri kazdom suste ktore si dam do ust.. strasne mi utrpela psychika.. uz sa nebudem moct nikdy normalne najest.. a teda aj som citala, ze to je dieta na cely zivot. to je na odstrel.
vie mi niekto poradit, ktore probiotika su najvhodnejsie ?

vitavi

Vyhýbaj sa len bielej múke a rafinovanému cukru, medu a načas i ovociu.
Celozrnné cestoviny kľudne jedz, i celozrnnú múku.
Na raňajky si rob kaše z obilnín /ryža natural, pšeno, ovos, pšenica, jač. krúpy, kukurica, príp. pohanka/ k tomu rôzne zeleniny, i kvasené, a semienka, budeš sýta i zdravá.

hanicka__

co ranajkujete pri tejto diete? ja uz hladujem niekolko tyzdnov ale jazyk stale biely a veru som uplne bezmocna. som vegetarianka, neznasam maso a ozaj uz neviem co mam jest. ved to nie je normalna dieta, aby som sa zakazdym, ked mam chut na cestovinu alebo chlebik citila ako keby som chcela spachat hriech!! ako tu citam, tak sa treba aj roky vyhybat muke a cukru, tak asi sa na to vykaslem a necham sa tou kandidou zozrat, lebo hladovat roky, to ma aky vyznam?

spaceboy

Kvasinky sa nachadzaju v kazdom organizme, ich premnozenie vznika oslabenou imunitou, dlhodobou liecbou antibiotikmi, zvysenim cukru v potrave. Pre jej liecbu treba upravit stravu. Clanok o vhodnych a nevhodnych potravinach pocas liecby som nasiel napr. tu www.programzdravia.sk , pre upravenie mikroflory v traviacom trakte su velmi vhodne probiotika, ich uzivanie je mozne aj tabletkami, video o tom som nasiel napr. tu www.sunpharma.sk , len treba sa spytat aj farmaceuta, nakolko su vhodne pre mensie dieta. Skore uzdravenie

ebi77777

teda zle som sa vyjadrila, nelieči sa to niekoľko rokov, len potom treba si dať veľmi pozor na sladkosti teda na jednoduché cukry (aj niekoľko rokov...) lebo sa to rýchlo vráti späť.

ebi77777

žiaden cukor, candida potom vyhynie,
potom tie prípravky čo RNG odporúča, ale základ všetkého, žiaden cukor, žiadna biela múka, žiaden škrob, atď atď a to teraz nehovorím o týždňoch, ale o mesiacoch, nejde to zo dňa na deň, ak je to už chronickélieči sa to niekoľko rokov, popritom sa musí neustále dbať, aby ste to so sladkosťami neprehnali

katarina 666

Dobry den,chcela by som poprosit o jedalnicek pre mojho 4 rocneho syna, ktory trpi candidou uz dlhsie. Vyskusali sme uz aj grepfruidove kvapky, aj vami spominany dophilus ale stale sa nam to vracia naspet.prejavuje sa mu to silnym bielym povlakom na jazyku.vedeli by ste mi poradit nejakeho specialistu, ktory sa specializuje na liecbu candidy na slovensku? Dakujem

RNG

Nizoral topicky ako krem by som este zniesol ale oralne to je prilis hepatotoxicke, tj nici pecen. Rozhodne by som to nikomu neradil, ked sa da kandida znicit aj neskodnymi potravinovymi doplnkami a dietou bez cukrov a jemnych muk.
www.rxlist.com
Vseobecne lieky, ktore uvadzaju medzi moznymi skodlivymi efektmi aj smrt nie su prave najlepsie riesenie, obzvlast ked sa daju nahradit neskodnymi doplnkami.Zialbohu, to ale lekari v drvivej vacsine nevedia, pre to predpisuju len patentovane chemicke lieky, cest vynimkam, ktore sa tu snazim reprezentovat. Viac najdes cez Google.sk , ked tam uvedies klucove slovo kandida, v prispevkoch pod mojim nickom.
Najma odporucam oreganovy olej, tj jeho zlozku carvacrol a kokosovy olej, s protiplesnovu zlozkou, caprilickou kyselinou,, ktorej obsahuje asi 8% . No a samozrejme silne kvalitne probiotika(nie len slabucky zdroj, zakysanku a yogurty, ktore obsahuju maximum 3 probiotika a aj to v malych mnozstvach) a ich vyzivu, prebiotika, co su mikrovlakniny, ako psylium, pektiny a arabinogalaktany. To vsetko treba brat urcity cas na to, aby sa candida potlacila a probiotika rozmnozili a vytlacili ju, aj ine skodlive mikroby z criev.

fdsfds4564

Daj mu zakysanku, acidofilne mlieko, proste jedlo alebo probiotika s kmenom acidofillus, prirodzeny nepriatel pliesni.
Alebo nech doktor predpise nizoral, nech cmula a hlavne nech potom dostane davku acidofilnych probiotik, jedlom alebo tabletkami.