chuť na sex

Príspevok v téme: chuť na sex
Mucinka 333

Ahoj mam 16 rokov a chodim s jedným chalanom, on je krásny , milujem ho ale neviem ci som pripravena na sex . Respektíve ja som nan pripravena a som aj velmi vzrusna a nadrzana ale neviem ci je spravne to spravit vzhľadom na to ze som taka mladucka. A mam aj obavy povedat mu ze by som to uz chcela skúsit nechcem ho stratit...

Mucinka 332

Dala som na vaše rady a o tejto téme som sa s ním porozprávala . Povedal že aj on si myslí že by sme mali počkať kým to vyplinie samo-keď budem pripravená.
(Je odo mňa o pol roka starší )

ano.

ja si myslim ze je to ok, len mu to ani nehovor, nech to vyplinie zo situacie. lebo planovat si prvy sex je to najhorsie asi :-D potom byt nervozny a cakat do urciteho datumu a hodiny kedy to pride :-D

a vek fajn, v dnesnej dobe je sice viacej ludi co caka do 20 ako byvalo v minulosti, ale tak na co cakat ked uz ste skoro rok spolu, to myslim ze ho poznas uz dostatocne na to aby si vedela ako sa zachova po tom.

otazka123

Podľa mňa si dosť mladá na sex :) ak ťa skutočne ľúbi tak počká a nestratíš ho! ste spolu skoro rok a zatiaľ vydržal skús ho napríklad niečím prekvapiť aby vedel že si preňho tá pravá ....

A tvoja chuť na sex je normálna si dospievajúce dievča a zaujímajú ťa nové veci pre začiatok skús masturbáciu to ti pomôže aj pre prvom pohlavnom styku :)

Nenuska

-môj názor je, že by si určite mala ešte počkať min. pár mesiacov.. neviem síce ako dlho spolu chodíte a ani vek toho chlapca, ale jedna vec je, že nič vám neujde a tá druhá, že si ho aspoň takto preveríš či mu za to stojíš, je totižto mnoho takých ktorým ide len o sex a nie su ochotný čakať... pokiaľ ťa ľúbi, počká a určite ho nestratíš :)
-čo sa týka tvojej chuti na sex tak ti úplne rozumiem je veľmi ťažké odolať a pokušenie je fakt veľké...ale myslím si že to stojí za to..škoda že si nenapísala ako dlho ste spolu a vek tvojho drahého :)

25

mas iba 16 a strasnu chut na sex.preco nie?baby stym zacinaju aj skor.ale!!!bud opatrna!!!pouzi kondom!!!to ci toho chalana milujes alebo nie,to teraz neries.casom sa to moze zmenit.uzi si sex ked mas nan chut ale nezabudni na kondom!