Kováčová - liečebný ústav Marína

Príspevok v téme: Kováčová - liečebný ústav Marína
viva1

Manžel je po mozgovej cievnej príhode a dostal poukaz do Kováčovej do Maríny. Okrem toho, že jeho indikáciu som v týchto kúpeľoch nenašla, pri hľadaní na internete nachádzam len rôzne fotky od detí a vyzerá to skôr ako nemocnica. Je to viac orientované na mládež? Verím, že sú tam odborníci, ale zaujímalo by nás, či tam má vôbec dospelý kľud a aké je tam vybavenie izieb.

Jaja15

Marína v Kováčovej sú najlepšie pohybové kúpele...Pôvodne boli zameraný ako liečebný ústav pre deti s pohybovými problémami - hlavne DMO. Ale liečia sa tam aj dospelý, deti sú ubytované v inej časti budovy...Z dospelých pacientov tam chodia hlavne po mozgových príhodách...Ubytovanie je jednoduché, ale je tam čisto, nábytok na slušnej úrovni(tým myslím normálny slušný štandard, žiadne ubytovanie z 50 rokov, ale ani žiaden 4*hotel)...Určite ho tam rozhýbu. My sme prešli viaceré kúpele s rovnakou diagnózou, ale v Kováčová pomôže najlepšie...

e m

dobry den ja mam 17 rokov bola som v marine 2x krat ako 15 rocna a ako 16 rocna. Ako 15 rocna to bol pre mna najhorsi mesiac,pretoze som nemala obciansky preukaz takze vychadzky ziadne pocuvat sestricky no proste ako vo vazeni. Lenze ked som tam prisla ako 16 rocna mala som uz obciansky p. mohla som si chodit vsade kde som chcela mala som vychadzku to bolo super. Strava bola dobra lebo tam si vyberate z dvoch jedal takze tak. A s tym toaletnym je sice pravda,musite mat svoj. Procedury ok. Akurat ze je daleko marina lebo nechodila som domov ani navstevy som nemala tak iba to.

mbbk

adal .. ihr a bobrak ..

je zrejmé, že ste nemohli byť v kúpeľoch Marína na Kováčovej, lebo absolútne nič, čo ste napísali sa nezakladá na pravde .. alebo za tými hodnoteniami stojí jeden človek, ktorý chce akýmkoľvek spôsobom uškodiť .. všade je čisto, zdravotnícky personál ale aj obslužný personál je super, strava ako domáca, takže nechápem, riadi sa každý deň .. nemal som veľkú chuť ísť na liečenie, ale okamžite ako som prišiel, som nadobudol dojem, že sa mi bude veľmi ťažko odchádzať, sme tu všetci takmer ako jedna veľká rodina .. Vrelo odporúčam každému a myslím to naozaj úprimne.

adal

Určite každého ODRADÍM súhlasím s Bobrak . Ubytovanie hrozné. Strava ešte horšia. Procedúra 10 - 20 minutová . Určite najposlednejšie kúpele na Slovensku . Nikdy viac !!!

Biela Kobra

Svokor tam chodí každý rok a je spokojný - s výsledkom. Ubytovanie a strava nezodpovedá ani podľa mňa dnešným štandardom, na druhej strane, spoločenské miestnosti sú relatívne slušné a Marína má pekné okolie. Žiadna sláva, ale ho tam dajú vždy na pár mesiacov do poriadku, tak sa tam vracia.

ihr

Ako pise bobrak - katastrofa. Nikdy viac, brr. Kadejako vekovo a diagnozami na izbe, este teraz ma strasia makove protezy na umyvadle. Toaletak sme si chodili kupit, aj jedlo...ako nemocnica.

bobrak

dobrý den,
pozrite sa na tieto fotky. Takto vyzerá kúpeľňa v Maríne. Špina všade. Podlaha bola umytá 2x za 9 dní, toaletný papier nám dali 1 ks na 14 dní, posteľná bielizeň a uteráky boli vymenená 1x za mesiac. Strava - celý mesiac dennodenne ryža alebo tarhoňa. Bazény špinavé, voda studená,kultúrne vyžitie - žiadne. Mali by to tam zavrieť!!!

maria1113

Dobrý deň, liečil sa niekto v liečebnom dome Marína v Kováčovej? Chcela by som vedieť, či je tam pripojenie na internet, moja dcéra tam ide vo februári na 28 dní.