problem s matkou

Príspevok v téme: problem s matkou
makarska

Už dlho mam problem so svojou matkou, od 1. roč. na zakladnej na mna bola zla, nadavala mi pre ucenie, teraz som druhačka na strednej a denne pocujem ze som "debilna, zabit ma je malo,a to vecne ponizovanie aj mojho otca. a vela nadavok, nic co urobim jej nie je dobre, nikdy mi nepovedala ze ma ma rada nikdy ma za nic nepochvalila, neucim sa najlepšie ale zas nemam ani 4,5. prevažne mam dvojky a trojky z matiky. Ked uz dostanem jednotku tak to nevidi, ale ked 2 tak zase dudre. Doma sa to uz neda vydrzat, a preto mi napadlo zeby som ju otravila... viem ze to je nieco strasne, ale keby som mohla tak hned idem z domu prec.. vobec by mi ako matka nechybala a ani ako clovek, je to proste beštia!

kafe

makarska, žije ešte tvoja babka (mamina mama)? Aký majú vzťah medzi sebou? Spýtaj sa mami, aké mala detstvo. Síce tebe to v momentálnej situácii nepomôže, ale aspoň pochopíš trochu svoju mamu. Asi ti dáva len to, čo sama dostala - nie lásku, ani podporu, ale len nadávky, ponižovanie..

Zuzana824

Skús sa s nou porozpravat o tom v klude, alebo jej napis list co vsetko ta trapi a preco je taka . Vies otravenie vlastnej matky by asik nebol dobry napad, lebo verim tomu ze coskoro by ti zacalo chybat aj to buzorevonie ...

stanem

Takých matiek je priveľa aj ja osobne
poznám takú matku ktorá nevie deťom prejaviť lásku inšie nevie len kričať
všetko aj dobré je pre ňu zlé.Ale je to
matka a treba si ju vážiť.Príde čas keď
budeš samostatná.Zariadiš si svoj život podĺa seba.Ja si myslím,že takéto matky majú dáky problém.Treba im v tom pomôcť
Keď nevie ona ukázať lásku ukáž jej ty
aby sa naučila ,ze materinská láska je pre deti veľmi dôležitá.Držím palce

delphia

zrejme ona niecim podobnym sama presla a ver mi, ze aj ty sa pocas svojho zivota ocitnes v situaciach, v ktorych budes podobne reagovat ako ona teraz. aj ked sa to tebe teraz nepaci, jej chyby budes opakovat aj ty.

....sme jednoducho obetami obeti.

jajka001_

ludia, ktori nevedia chvalit, obycajne su prave ti ktorych takisto nechvalili a len kritizovali
ona si to nemusi ani uvedomovat co robi. makarska by jej to mala dat najavo. mne sa tiez nedostavalo nejak moc pochvaly aj ked som sa ucila na jednotky a mala pochvaly za spravanie - to bolo proste v poriadku. ani objimanie a davanie lasky najavo nebolo u nas normalne. ale napriek tomu som vedela ze ma mama lubi. a ta kritika, ta ma hnala vpred, aby som jej dokazala ze nieco viem. faktom je ze keby ma niekto nepohanal, sama by som sa nikam netlacila. mnoho veci som si uvedomila az neskor.
mamu mas len jednu, chran sa rozmyslat takto o nej aj ked sa na nu hnevas. v zivote ta cakaju aj horsie veci ako to ze ta niekto permanentne nechvali aka si sikovna. pochval sa sama :)

buksa

Jajka, tvoja posledná veta by mala znieť "... takých matiek je habadej - to neznamená, že ju treba zabiť".

Ľutujem všetky deti, ktoré majú takýto strašný život. Makarska, pokiaľ nebudeš plnoletá, nemôžeš asi s tým nič robiť. Také matky ako je tvoja by si zaslúžili ...

Monii

presne takto je to aj u mna, tiez si nepamatam ze by mi volakedy povedala ze ma ma rada alebo ma lubi, nikdy ma za nic nepochvalila.. ked sa o nieco snazim, hned ma zhodi a buzeruje, ze naco sa snazim ked som aj tak duta, stale len bratovi za zadkom beha, a tak.. tiez sa to tu neda vydrzat.. o rok maturujem, este to vydrzim a potom palim prec, najlepsie prec z tejto krajiny..

jajka001_

to ze hundre a frfle je sice otravne ale neni to take tragicke aby ti napadali take blbe myslienky. ona ma nejaky problem, ktory nevie riesit, je nespokojna so zivotom tak frfle. neuveris ale takych matiek je habadej - to neznamena ze je zla alebo ze ta nelubi.