Potvrdzovanie priepustiek lekárom

Príspevok v téme: Potvrdzovanie priepustiek lekárom
sedliacka

l. Lekárka mi "nemôže" napísať na priepustku Platí celý deň!, že vraj na priepustku to ona nemôže napísať, ale pri tom mi v robote iné tlačivá nemáme a ostatní lekári to bez problémov napíšu. Jedná sa o neochotu, alebo to prikazuje nejaký pokyn? aké máte skúsenosti a nevie mi niekto poradiť? Jeedná sa o to, že syn dostal ráno horučku, nemala som ho kde nechať a teda som to voľno potrebovala, čo bolo aj jej jasné, veď mu dala ATB!

2. V tom istom prípade sme boli obaja rodičia, lebo ja vodičák nemám a v týchto zimách ísť pešo s dieťaťom so 40-kami?! Takže som chcela potvrdiť priepustku na jednu hodinu aj pre otca dieťaťa. Ďalší problém, že nemôže potvrdiť priepustku obidvom, lebo máme toho istého zamestnávateľa. Keby robil v inej firme, nie je problém. Vidíte v tom logiku?
Myslím že jej môže byť srdečne jedno, kde robíme a aké máme tlačivo, keď nám to zamestnávateľ uzná a nerobí problémy a lekárka naše priepustky nikde neeviduje, ani neposiela hlásenie že nám dala dve pečiatky, alebo napísala, že priepustka platí celý deň!

Prosím Vás nejako ma usmernite ak sa mýlim. Všetkým Ďakujem.

Katka333

Ja som to spravila tak že ked som si v praci vypytala priepustku na druhy den k lekarovi a rano som si pomyslela že chcem cely den tak som si vypytala od lekarky papier na cely den a priepustku som v praci nedavala iba ten papier od lekarky