Po prvé

Príspevok v téme: Po prvé
bojim sa

Chodím s mojim priatelom pol roka a pomaly sa dostávame k prvému sexu, pre obidvoch to bude poprvé, musím povedať že sa na to teším ale zároveň sa aj strašne bojím, kedže som panna bojím sa bolesti, alebo že sa pri tom zablokujem a potom bude každé vniknutie bolieť, pravdaže sa budeme chrániť, zatial iba kondómom ale aj tak sa strašne bojím antikoncepcie, hlavne že priberiem z nej a ešte že mojej mame sa po antikoncepcií vytvorila hrčka na prsníku, našťastie nezhubná ale aj tak sa toho bojím, prosím mohli by ste mi napísať ake bolo vaše po prvé, ako dlho ste chodili s tým človekom prípadne kolko ste mali rokov, a prosím na môj strach z otehotnenia nech nepíšu mudrlanti typu nesexuj ďakujem moc :)

totahelpa

Poprve... na to sa nezabuda :D aj ked mnohi by radsej zabudli ako aj ja :D mala som 18 bola som strasne zalubena, boli sme spolu par mesiacov, nepouzili sme ziadnu ochranu a dost ma to bolelo, tak to trvalo velmi kratko. nic ohromujuce, ziadne ohnostroje, ziadne aaaa ano toto je prvykrat :D ale neboj sa, ta bolest sa da prezit, nic hrozne. isto menej ako ked som zistila ze moj vyvoleny v tom case chodil a spaval aj s inou babou. to veru cloveka nepotesi. ale co uz, niektori ludia su ubohi :D s terajsim priatelom je to ale uzasne. antiku neberiem, pouzivame kondomy, kedze na tieto hormony mam svoj nazor, nechcem si zasahovat do organizmu, lebo nikdy nevies ako tvoje telo moze zareagovat.
ak sa mate radi a ste si dost blizki, bude to super uvidis, my sa v posteli aj dost casto nasmejeme, nie vzdy ide vsetko ako v horucich romantickych filmoch :D:D
tak nezabudnite na zodpovednost, uvolni sa, uzi si to, vychutnaj... just have sex :D:D

sumsumienka

S mojim som sa prvy krat vyspala po viac ako 9 mesiacoch, on uz predtym s byvalou priatelkou spal. Mala som myslim 16 rokov a bola som sklamana, pretoze som si to predstavovala tak, ze pre oboch to bude prvy krat, ale co uz, nezmenim to.
Pamatam si, ze to bolo take vasnive uzmierenie hadky, ziadnu antikoncepciu sme nepouzili, len ho do mna par krat "vopchal" a prestali sme. Bolo to trocha neprijemne, taky zvlastny tlak, ale nebolelo ma to ani mi netiekla krv. Potom to uz slo v pohode. A tehotna som neostala!
Nicoho sa neboj, staci sa dobre uvolnit a bude to.