Za 2 týždne dve kilá dole?!

Príspevok v téme: Za 2 týždne dve kilá dole?!
Didusss

Potrebujem schudnúť,kedže mám veľkú nadváhu.No už dva týždne sa snažím stravovať striedmo (Ranajky-dva banany,mandarinka,desiata-celozrnna žemľa so sojovoou natierkou,šalátom,a paprikou,obed normálna polievka,o tri hodiny na to tak polovičná porcia druhého chodu obedného,potom pred tréningom nejake male ovocie ,a po tréningu jogurt,alebo polystyren s tuniakom...3 x týždenne cvičím thaisky box,3 týždnenne behám,raz cvičím zumbu,a schudla som za 2 tyzdne LEN 2 KILA!... robím niečo zle?..

amy......7

ale predsa ked chceš aby si schudla rychlejšie tak napr tie ranajky -mal by ti stačiť ten jeden banán(ani s zdravým jedlom to netrebá prehánať,v ovocí je vela cukru a po 15:00 sa nemá už ovocie vobecť jesť)a to s tým jedlom pred a po cvičení :nejedzte 30 min pred cvičením a 1 hod. po cvičeníí aby to malo vobec efekt!(aj po cvičení telo stále akoby cvičíí a chudnete ale ked si niečo dáte hned je potom.

amy......7

to je až až! ked si to vezmeš za mesiac je to 4 kila dolu a za polroka 24 kil fuč!možno sa ti teraz zdá že je to dlhá doba no nieje!ubehne to velmi rýchlo a keby si schudla viac ako kilo za týžden tak je velmi pravdepodobne že by si o isty čas nabrala naspäť svoje kila(jojo efekt).ved ani tie kila si nenabrala za jeden mesiac ale bolo to určite dlhšie obdobie a tak aj teraz musíš kila zhadzovať postupne pomaly aby to malo dlhodoby efekt!len sa drž a ked to tak pojde dalej ,tak máš vyhranéé!