Panenska blana a menstruacia

Príspevok v téme: Panenska blana a menstruacia
radka-vystrasena

Dobry den. Chcela by som sa spytat, mam priatela, velmi ho milujem. Pred par dnami sme sa chceli prvy krat milovat, ale pri predohre, ked mi vlozil dnu prst, mi povedal, ze uz niesom panna. Dost ma to vystrasilo, a jeho tiez, pretoze pred nim som este ziadneho chalana nemala. Na nete som sa docitala, ze v panenskej blane je otvor, cez ktory odteka krv pri menstruacii, a ze niekedy moze byt taky velky, ze cezen prejde aj prst. Ale zeby vosli dva prsty bez toho, aby tam nejaka zabrana bola? co i len malicka? Chcela by som vediet co sa mohlo stat? Preco tam ta panenska blana nieje? Kamaratka mi povedala, ze ked mam velmi silne menstruacne bolesti, tak mozu pretrhnut panensku blanu. Je to prevda? Prosim... Budem vdacna za kazdu odpoved. Dakujem...

eluška

O tom otvore v panenskej blane som písala ja, tú tému som tu už dnes nenašla, lebo somsa tam mierne posekala j jednou osobou...Áno, je tam otvor a pan. blana je niekedy taká pružná, že ani pri styku sa nepretrhne. Takže prstom už vôbec nie. Gynekoóg by to zistil, ako to vlastne je, tvoj priateľ určite nie.

prosím ťa

prosím ťa nestresuj, prstom sa to zistiť nedá a tobož nie jedným a ešte nejakým laikom ako je tvoj priateľ. To zistíš až pri sexe. A stáva sa že niekto tú blanu aj nemá.