Chcem byť obľúbená

3nttt

podla mna uplny zaklad je aby si sa nesnazila byt oblubena :) cim viac sa budes snazit, tym to bude nerealnejsie. najoblubenejsi ludia su ti ktori sa o to ani nesnazia.

jajka001_

obľúbená? stačí nájsť si pár skutočných kamarátov. základ je byť milá,priateľská, veselá, nedepkovať, nefrflať, neútočiť, neohovárať.

xdanielax

V prvom rade sa musis naucit mat rada samu seba. Ak sa ti nepaci ako vyzeras, rob s tym nieco. Ak si nerozumies s ludmi, s ktorymi sa stretavas, zacni chodit na miesta, kde stretnes inych. Netreba sediet doma a lutovat sa. To je o nicom.

A naozaj, kolko mas rokov? Mozno prezivas len take "blbe" obdobie a casom to prejde.

veronika83

nutinka a ty mas kolko rockov?? :)
Ked si tak premietnem mojich priatelov, tak su chudsi, vacsi, mensi, hlucnejsi, tucnejsi, krajsi, menej pekni (z objektivneho hladiska.. pre mna su ale krasni vsetci rovnako:), veseli, smutni, uhundrani, vtipni, trapni proste rozni, ale vsetci su sami sebou, nepretvaruju sa..
Bud hlavne sama sebou, nemusis byt najoblubenejsia na svete a mat tristo priatelov, staci jeden, dvaja ale taki co ta budu lubit taku aka si a budu pri tebe stat v dobrom aj v zlom ..

fazer

Napíš mi definíciu pekného človeka, každému sa páči niečo iné. Ak ti nejde držať diétu tak začni športovať, ide zima, kúp si bežky napríklad. Ako byť obľúbená, no to neviem, skús začať pomáhať ľudom o ktorých si myslíš že by to potrebovali, aj ked ide o maličkosti

m,mlk

nutinka, nie si neobľúbená preto, že si tučná a škaredá. Vieš, koľko je ľudí, ktorí nevyzerajú ako modelky a modeli, a majú kopec priateľov a sú obľúbení? Ja keď spoznám nejakého človeka a zistím, že je povahovo fajn, myslíš, že si všímam, či má kilá navyše a modelkovskú tvár? Hľadaj chybu inde..

Excita

Mnohi pekni ludia su oblubeni(minimalne navonok) uz len vdaka tomu, ze dobre vyzeraju... je to sice nefer, ale preto sa im venuje(resp."pcha do zadku") viac ludi ako tym horsie vyzerajucim...
ty sa maj rada taka, aka si a ak chces byt oblubena, klad doraz na ine svoje prednosti ako je vzhlad, kedze sama pises, ze dietu nevydrzis.. Ludia maju radi veselych, vtipnych ludi s trefnymi poznamkami.. :) Tak pracuj napr.na tom (alebo na inej povahovej vlastnosti), aby si nebola odudrana, ale aby si vtipne zareagovala, resp.okomentovala kazdu situaciu... :) Tym si ta urcite oblubi kazdy a nebudes musiet zo seba robit umelo a nasilu kost a kozu :)