Čapy na mandliach

Ogi2

Super dakujemza odpoved.
Skoda ze neni niekde pekne v kope popisane co sa ako ma uzivat. aspon by sme ta nemuseli stale otravovat.

Prosim ta este by si mi poradil?

Kupil som dnes Oregano Oil (Swanson) 10:1 concentrate, Herbal suplement, 120 softgels-150mg

A mam aj Oreganovy olej BIO macerát (Biopurus) 25%ny

Ako by som mal uzivat tie kapsulky a ako ten olej? Olej pisu 1cajovu lizicku rano nalacno a jednu pred spanim no ty si niekde radil ze by sa mohol kvapkat do nosu alebo inhalovat no nikde neviem vycitat ako si z neho spravit kvapky do nosu.

A dali by sa spravit take kvapky z oreganoveho oleja, koloidneho striebra a soli?
Dakujem

RNG

OGI2, kde hovorim o oreganovom oleji hovorim o davke carvacrolu 3 x 200 mg a spominam najma vyrobok firmy NOW pod menom oregano oil enteric capsules, kde mas v kazdej kapsuli (180 mg) zarucene 100 mg carvacrolu. Kapsula sa rozpusta az v crevach tj nepali v hrdle ani v zaludku.
Roztok citricidalu je najlepsie kvapkat do nosa 3 x denne v leze, aby sa dostal aj do celnych dutin, co poznaz podla kratkej prudkej bolesti(zriedovacia reakcia) Taky isty roztok mozes aj pit, ked mas infekciu uz roztiahnutu po celom tele.
NAC je forma aminokyseliny, ktora odhlienuje a odmaskuvava zamaskovane miroby. Bez odmaskovania sa totoz do nich lieky nevedia dostat v dopstatocne ucinnom mnozstve.NAC , serrapaptaza a ine enzymy su ich schopne odmaskovat, takze nasa telesna obrana, rozne lieky a doplnky ich vedia potom znicit.

Ogi2

Prosim ta a vedel by si mi odporucit uzivanie tych lieciv co som nizsie zadal?
Zacal som probiotikami a timi kvasnicami(odporucili mi ich ako tu vizivu pre probiotika, no mikrovlakninu pridam co len ju zozeniem)
Rano na lacno davam 2x120 000u serapaptazi (tvoje odporucanie je 3x no neviem ci to odporucas ako jednu davdu denne alebo sa ma brat niekolko krat denne 3tablety (cize Yx3tablety)alebo sa ma pozit 1tableta 3xdenne.
K oreganovemu oleju mam ho nekapsulovy vo forme oleja 25% ma sa brat 1 kavova lizicka denne (kapsule som nasiel iba 150mg cize by som musel upravut davkovanie no pises 3x200 teda 600 cize ja by som bral 4x150 co je tiez 600 ale neviem tiez ci toto treba jest viac krat denne alebo je (600mg denna davka)

A s tym citricidalom ako sa ma uzivat? Kvaokat ho rozriedeny do nosu alebo iba rozriedeny pit? Alebo je najlepsie oboje?

a ten NAC (naC) co vlastne ma byt a co ma obsahovat? Moze to byt vo forme tabliet?

(Prepac za vycerpavajuce otazky)
(Mam cudzorode organizmy v tele ktore chcem vypudit a to za kazdu cenu preto sa snazim vyuzit kazdu prilezitot bohatu na informacie) a myslim ze zaroven dost tato komunikacia pomoze aj inym

RNG

V prvom rade pokusat sa na Slovensku zohnat spickove svetove produkty je dost beznadejne. Ale cez Google.com mozes najst hromady zahranicnych zdrojov, tj aj pravy citricidal, profesional od vyrobcu BioChem research, ine nestoja za vela, takze sa nedaj oklamat.Najma firma Nutri Biotic je velmi rafinovana a snazi sa ludi oklamat predfavanim vytazku z grapefruitovych semien ako ze je to citricidal, cpo samozrejme je podvpod, lebo to nie je chemicky upravene na zmes quaternialnych velmi ucinnych zlucenin.
Na ine doplnky mnoho ludi dnes pouziva napr firmu iherb.com , co maju najlacnejsie postovne na Slovensko , alebo Swansonvitamins.com
ktory ma niektore vysokoobsazne a cenove pristupne doplnky, co nemaju druhi.
Tam najdes aj NAC, serrapeptazu, extrakt z olivovych listov u Swansona, rozne mikrovlakniny(arabinogalactans, modified citrus pectines, glucomanan a samozrejme aj psylium a inulin, ktorwe ale mozes dostat aj na Slovensku lacne z firmi Vemica) tak isto u Swansona, a na probiotika radim napr produkt firmy Healthy Origins, pod menom Probiotic 30 bilion CFU, ktore su tepelne a kyselinovao odolne, takze ich zarucene dostanes do criev zive, co sa o drvivej vacsine inych probiotik povedat zialbohu neda.
To ma aj iherb aj Swanson
Peri silnom zamoreni mikrobami, ked uhynaju, uvolnia zo seba toxiny, co vyvola uhynovu/herxheimerovu reakciu, tj ciastocnu otravu, co sa prejavuje podobne ako chripka.
Ale s casom, ako sa telo odmori od tych toxinov to ustupi za den=dva

Ogi2

RNG adi ti budem dlho lezat v zaludku za tolko otazok. Prosim ta zacal som si kvapkat to koloidne striebro do nosa. Tak ze si lahnem a zaklonim este hlavu aby mi to islo do dutin no ked si to nakvapkam (3-5 kvapiek /nosna dierk)
Zacnem mat dost neprijemny pocit v dutinach. Taka asi tlaciva bolest. Nevies cim to moze byt?

A skusis prosim ta odpovedat na tu moju straaaasne dlhuu otazku? Dakujem

Ogi2

For rebarbora1970
Ked to je v takom stadiu ako si to mala ty tak si myslim ze sa uz zachranit nedali a bok to spravny krok no aj tak by sa mal dopatrat pôvodca toho preco sa ti tak enormne zacali tvorit capi.
V nandliach mozno prebiehali intenzivne procesi ktorimi sa telo snazilo zistit co sa v tele deje a bolo toho nane az moc.
Myslim ze taka preliecovacia kura s Serrapeptase by sa hodila aj tebe.

Tu je jeden link venujuci sa spomenutemu enzimuedocital som ho do konca(precotal som iba adi 25 riadkov no nemohol som dalej a ked som videl aky je dlhi tak v nom bude urcite velmi vela uzitocnych informacii.
A na nete ma tento enzym velmi dobre referencie.
www.aktuality.sk

Ja mam 24 a mandle si vziat dokym sa daju zachranit urcite nenecham.
V tejto dobe geneticky upravenych potravin sa mozu ist zblaznot ale ja im urcote pomozem.

Ogi2

RNG Poprosil by som pre vsetkych (mozno sebecky pre seba) o rekapitulaciu
Udavam svoj priklad

Som muz 24 rocny celku zdravo stravujuci sa a aktivnejsi.
185cm/82kg

2005 zlomeny nos,(doteraz bez vaznejsich problemov)

2006 zlomenina spodiny ocnice(repozicia blow out fraktury:titan implantat mriezka, 2012 kontrola vsetko ok(iba oko nedotahuje hore a dole,diplopia :,(
Zaver S023 St.p.blow out fract.1.dx

PRITOMNOST:
Z dutin ci z nosa mi steka hlien (po vypluti casto zltkasto az zelenkavy)
(Po smrkani je sopel vecinou ciri).

Po smrkani casto pocit zapchateho nosu.

Na mandliach capi,(uz precistene mechanicky(vytlacane mandle prstom a roz nastrojmi), Kloktanie (slanov vodou,jodovou v pomere voda10:1jod, propolisom, dalej preplachovane pomocou injekcnej striekacky namierenej na zahibi ci chodbicky ci vrecka ci vstupi(ci ako to mam nazvat) v mandliach (slanou vodou,jodovou vodou a propolisom;kazde vzdi zvlast a niekolko krat).
Niekedy povlak na jazyku:belavi az zltkasty.

Sem tam divny tlak pod ocami ci v dutonach.

Leukocity v ejakulate (28.11.2013)
Pri darovani ISCARE Spermiogram:
Objem 2.5ml
Motilne 40x10e6(na siestu)/ml
Nemotilne 30x10e6/ml
Motilita a+b+bj(tuaim to posledne bj)
Patologia 90%
Liquifikacia +
Semeno 1,2x10e6/ml Leuk(ocity)
Zaver: normozospermia, leukocitovost

Urolog, sexuolog (16.12.2013)
Aerobna kultivacia:Pody ostali sterilne
Kultivacia na N gonorrhoeae - negativna

Vseobecny
Krvny obraz Medirex (26.11.2013) :
WBC 5.26 10X9/l;
RBC 5.43 10x12/l;
HGB 166.00 g/l;
HCT 0.48;
MCV 88.00 fl;
MCH 30.60 pg;
MCHC 347 g/l;
PLT 218.00 10x9/l;
NEUabs 3.35 10x9/l;
LYMabs 1.44 10x9/l;
MONOabs 0.36 10x9/l;
EOZabs 0.09 10x9/l;
BASOabs 0.02 10x9/l;
NEU 63.74 %;
LYM 27.44 %;
MONO 6.84 %;
EOZ 1.74 %;
BASO 0.44 %;
RDW 12.30 %;
PDW 14.40 fl;
MPV 11.20 + fl;
Podla Ref intervalu vsetko ok

Moč chemicky Medirex (26.11.2013) :
U-pH 5.00
U-Biel negativne
U-Gluk negativne
U-Keto negativne
U-Bili negativne
U-Ubg negativne
U-Krv negativne
Moč sediment
US-Ery 1 /ul
US-leu 6 /ul
Valce hyal. 0 /uf
Epid.dlažd. pritomne

Zakupil som
Format zapis: Nazov;Vyrobca;koncentracia;objem/sah balenia;cena;(miesto zakupenia vzdy uvedene pri poslednej polozke zakupenej na danom mieste);

Serapeptase; Enerex; 120000u(60mg); 60kapsli; 49.90€;
Lek Záporožská 7;

Oreganovy olej BIO macerat; Biopurus; 25%/objemu; 100ml; 20.35€;
Lek Košcická 56 (super pesronal);

Citrovital; Fytofontana; 8.25ml; 25ml; 6.70€;

(Biochem, Citricidal vobec nedokazem zohnat prosim pomozte mi ponukali mi Citrogen alebo tusim niecotake ceske da sa pouzit to?)

(Tak isto aj NAC, nasiel som u jednych sumive tablety/600/ ale nejsom si isty ci je to ono nokto to tiez moc nepozna)

(Probiotika s pprebiotikami) Biopron9; Valosun; 9milionov CFU v 2 kapsliach(odd); 40 kapsli; 9.05€;

Pivovarske kvasnice Bkomplex klasik; Pangamin; piv.kvas 4 860mg na 12tabliet(odd), sladovy extrakt 540mg na 12tab.; 200 tabliet; 3.25€;

Tinktura s Propolisom;Dr.F.Dudek; ?; 25ml; 4.25€;
Lek Šustekova 2;

Ag koloidne; Rulcotherapy Blue Line; 20ppm (20mg/1l)500ml; 15.01€; (striebro);

Betadine povidonum iodinatum; Egis; 100mg (10mg/ml); 30ml; ?€;

Propolis tinktura; Refko s.r.o.; 85%; 50ml; cca 2.5€;
Lek Ružinovská 12

Este mi ponukali NOBENZYM(cca 100€) ALEBO AJ PHLOGENZYN(lacnejsi cca 40€) nejake enzimi tiez vraj super pomahaju

No by sme sa pohli dalej prosim ta na zaklade tychto informacii mnou poskytnutych a liekov zakupenych vies mi poradot ako by som mal zacat aby som zachoval spravny postup pri liecbe nejakeho skriteho zapalu v dutinach?

Popripade co by som mohol zamenit alebo pridat do arzenalu lieciv a doplnkov?

(Snazil som sa udat co najviac info aby sa dalo s cim pracovat).

Za pomoc ti Dakujem moc.

rebarbora1970

Aj ja som mala tieto problémy dosť dlho. Začínalo to pomaly postupne sa začala ani nie bolesť hrdla ale oblsť okolo hrudníka. Neustále som mala zvýšenú teplotu a vykašliavala to biele svinstvo.Po čase sa mi začalo vysúšať hrdlo a nos, bolo mi mizerne a stále som mala plné ústa .
Ku koncu som začala cítiť bolesť v lymfe krku až k ušiasm. Moja lekárka mi navrhla vybrať mandle. Nešla som hneď lebo som sa bála, že mi potom nebude fungovať imunita a tie reči.
Nakoniec som sa ale rozhodla a dala si ich odstráňiť. Malal som 25 a dnes mám o 20 rokov viac a neviem odvtedy čo je chrípka a angína.
Pamätám sa ako mi krčná počas zákroku povedala, že keby som nepodstúpila tento záktok tak by som mala problémy a jedna mandla mi už odzadu čo nebolo vidieť začala praskať hnisať a širiť čapy a jedna časť mi vraj začala zarastať do hrdla.
Dodnes to neľutujem a je to môj osobný názor a skúsenosť.

Ogi2

RNG MAS MOJ RESPEKT.
Ked pozeram kolko toho na nete riesis a ako pomahas ludom myslim ze by si mal byt nomynovany na nejake to zlate kridlo alebo podobnu vec v ktorej dostavaju ceny ludia ktory spolocnosti prinasaju iba pozitky a podporu tym ktory su v beznadeji.