Skúsenosti s Indonalom

ifffina

Ahojte, rada by som ponúkla balenie Indonal za lepšiu cenu. Mám doma 120 ks balenie, nie je kompletné. Nemohla som ho dobrať pretože sa snažíme o babätko. Je v ňom 111 ks. PC 36 €. Predám za 25 aj s poštou. Kto má záujem ozvyte sa na adrianadurakova@gmail.com.

Ďakujem

RNG

I3C(indonal) a DIM(vytazky z kapustovin) oboje znizuju skodlive vysoke estrogenicke hodnoty aj DHT, ktore podporuju vznik rakovin, najma v prsiach, ale aj inde, ako napr rakovina krcka maternice alebo rakovina prostaty.
Takze su zaroven lieky proti tym rakovinam alebo doplnky, ktore im predchadzaju.

JankaB11

Som onkologickou pacientkou už 12 rokov. Vo svojich 30 rokov mi diagnostikovali zhubný nádor prsníka a lymfatických uzlín a následne za 3 roky ďalší zhubný nádor na druhom prsníku. Moje telo úspešne zvládlo dve polročné série chemoterapie a ožarovania len vďaka tomu, že som mu pomáhala aj inými zdraviu prospešnými spôsobmi. Teraz som len preventívne onkologicky sledovaná bez liekov, ale bez pomoci alternatívnych metód by som tu už dnes možno nebola. Je veľa možností, len ich treba vyskúšať.
Na pozitívny účinok Indonalu ja nedám dopustiť a vrelo ho odporúčam nie len chorým, ale aj zdravým ako prevenciu. Dva krát do roka využívam veľké balenie Indonalu pre ženy a jeho pozitívny účinok mám rokmi osvedčený. Indonal má veľké množstvo priaznivých účinkov na ľudský organizmus. Posilňuje imunitu a regeneruje zdravé bunky. Je bez vedľajších účinkov, preto ho môžete bez obáv vyskúšať a presvedčiť sa o jeho kvalite.
Netreba nechávať všetku prácu len na lekárov a treba si pomáhať. Ľudia, ktorí majú pozitívny a optimistický prístup k vlastnej liečbe sú na tom lepšie.

zajacica

Indonal Woman užívam už 3-tiu liečebnú kúru po 120 tbl., t.j. 3 mesiace užívam a 2 mesiace mám prestávku. Dovod mojho užívamia je, že mám v prsníku cysty a hyperpláziu prsnej žlazy, čo treba sledovat. Je to na prírodnej báze, myslím, že uškodit nemože, skor pomoct. Treba vyskúšat. Ved za zdravie dá človek aj posledné. A od Vás je cenovo dostupnejší ako z lekárne.

palacinka123

moj osobny nazor: je to len dalsi marketingovy tah.. ziadne ucinky to nema, brala som to vyse troch mesiacov na prsnik (fibroadenom), po dobrati som bola na USG a ziadne zmeny sa nekonali, cize ani nepomohol ani nijak stav nezhorsil.. ale u mna to malo skor negativne dosledky v inej oblasti kedze mam znizenu funkciu stitnej zlazy tak tam mi uskodil, mala som zhorsene krvne hodnoty..

rovnako tak aj chirurg mi dosvedcil, ze ucinok tohto lieku je nulovy

Lýdia555

Včera som bola na preventívnej gynekologickej prehliadke na ultrazvuku, kde mi zistili, že myóm na maternici, ktorý meral 4,2 cm sa zmenšil za rok na 3,5cm. Z čoho mám obrovskú radosť, pretože 3 roky predtým , ako mi ho našli sa z 2cm stále zväčšoval, tak som si povedala, že ako darček pod vianočný stromček by nebol od veci,/manžel nemusí vymýšaľať čo mi má kupiť a urobí niečo pre moje zdravie/.Užívala som ho od januára do marca 2011.

Lilly2011

Ja som mala myóm, ale Indonal som na to neskúšala, hoci som nad tým uvažovala. Nakoniec som šla na operáciu. Indonal užívam teraz na prsia, užívam ešte len prvé balenie. Prsia som mávala bolestivé, ale po užívaní Indonalu nemám.

majka87

Ja uzivam indonal na HPV a som s nim velmi spokojna. Vysledky sa mi hned po troch mesiacoch zlepsili. Trosku som sa bala, ci nebudem mat nejake neziaduce, vedlajsie ucinky, kedze sa uziva na trosku dlhsie obdobie. Aj ked je cena trosku vyssia, ale som spokojna pretoze mi pomohol. Odporucam vyskusat ho...