psychicky teror

Príspevok v téme: psychicky teror
eperke111

Ahojte rada by som sa s vami podelila o svoj pribeh a zaroven poziadala o radu.Mala som kamarata ktory ma zenu,ja som tiez vydata obaja mame rodiny.Stale sme sa o vsetkom pekne porozpravali,zdoverovali sa so svojimi problemami.Jeho žena ho vsak zacala podvadzat a zo mna sa stalo nieco ako jeho linka dovery,v kuse mi plakal do telefonu,vypisoval čo ma robit,a tak.Vlastne som ho udrziavala PRI ZIVOTE inak by si asi fakt ublížil.Začal to ale velmi zneuzivat.Dnes mi pise 40sms denne,manžel o tom nevie je dost ziarlivy preto som mu o nom nepovedala mohol by si mysliet zle veci.Telefon musim ale skryvat.Dokonca mi zacal vypisovat ze ma miluje ale podla mna je to blbost.S manzelkou este spolu ziju no ona ma milenca ani ho netají.V poslednom čase mi ale robí zo zivota peklo.Vyuzil vsetko co som mu kedysi povedala s cim som sa zdoverila proti mne.Teraz mi to vykrikuje.Ja blba som ho utesovala on sa mi chysta rozbijat rodinu.Naplanoval si ze si ma vezme,ze spolu utecieme....dobre vie že ho nemilujem no mysli len na seba.Ked mu vynadam,nevezmem telefon alebo neodpisem tak sa mi zacne vyhrazat.Myslim ze je psychicky naruseny.Jeden den mi vynada do k...v na druhy ma pozyva na obed.Otravuje ma v praci,stoji s autom pred domom caka kedy vyjdem.Ide z neho strach.Jednoducho nevie pochopit ze ja svojho manzela milujem a onho nemam zaujem.To čo robi je riadny teror.Je mnou uplne posadnuty.Rozhodla som sa ze si zmenim telefonne cislo no vela mi to nepomoze bude ma nadalej otravovat v praci.Uz fakt neviem ako sa ho zbavit.Viem ze je schopny vsetkeho.Uplne mu preskočilo.Vraj s ním mam byt preto lebo ja jedina ho viem pochopit.To co chcem ja ho nezaujma.Ide z neho strach.

dajen 38

polícia nepomôže, tiež som riešila podobnú vec a povedali mi, že pokiaľ sa nevyhráža smrťou, zabitím, oni nič nezmôžu, vraj mu to má vysvetliť manžel ručne - stručne...toto nám policajt odporučil, smutné

0_0

to je teda riadny debil povedz to manželovi ked si chceš udržat manželstvo a ked ti neda pokoj udaj ho na policii za obťažovanie alebo nečo take .....

nereaguj

Ako som napísala, nereaguj na jeho nezmyselné správanie a asi to naozaj musíš povedať manželovi. Možno by bolo dobré, aby sa manžel dal dokopy s niekým, nejakým mi ďalšími mužmi z rodiny či priateľmi a dôrazne mu povedali , že si neželajú, aby Ťa obťažoval. A pokiaľ ide o facebook, je to úplne jednoduché, veď ho môžeš zablokovať. Napíš, ako to dopadlo a nenechaj si ničiť život.

muzar87

podla mna si mu ty tiez popisala dobre bludy a flirtovala si s nim , lebo inac by sa nechoval tak ako sa chova KEBY SI MU RAZNE DALA NAJAVO SVJU ODMERANOST tak by ziadny vztah medzi vami nenastal , mozes si za to sama ...a keby si nemala aj ty vycitky svedomia a nebala sa toho co si sposobila bez mihnutia oka by si informovaa manzela ...ale tebe zaujem a lichiotky lahodili a tak si tak aj dopadla ....

3nttt

ja si tiez myslim ze urcite to povedz muzovi.nic zle nerobis takze to nemas preco tajit. nepomaha ani ked vobec nereagujes? ale asi nie lebo s toho co pises a ako pises si asi toho uz vyskusala dost.

wreck

nie je to moja specializacia, ale skus si pozriet toto, ci ho v tej charakteristike spoznavas:

en.wikipedia.org

ak je anglictina problem, tak si to skus najst v slovencine - narcisticka porucha osobnosti. podla tvojho opisu mi to nan velmi dobre sedi. ak by to tak bolo, tak uz to nemusite zvladnut len vy dvaja doma.

mam znamu, ktora zazila nieco podobne. neviem ci konkretne npo, ale tiez psychopat. musela mat pravidelne konzultacie so skusenou psychologickou, aby vedela co najlepsie reagovat A PREDOVSETKYYM NEVYOSTROVALA KONFLIKTY. tam uz islo aj o chytanie pod krkom. takito psychopati su velmi tazko predvidatelni, ale urcite vzory spravania sa daju vypozorovat a da sa potom na ne reagovat. uplna ignoracia, zial, nemusi fungovat. vela mi o tom rozpravala vtedy. to su veci ze by zdravy clovek ani neveril... :(

nechcem ta vyplasit, uz si asi dost, ale opisane spravanie z jeho strany je podla mna velmi nestandardne. a to aj ked je pod tlakom vzhladom na jeho situaciu doma.

eperke111

Zajtra pride manzel domov tak sa s nim porozpravam.Ten cvok mi pred chvilou pisal ze ma pozyva zajtra na obed.A to som mu uz stokrat povedala nech nevola nepise nech mi da pokoj zit.Pre istotu som si nechala vsetky jeho sms aj tie svoje,to je pre manzela aby mi veril.No teraz je jeho najvacsim problemom ze som si ho vybrala z priatelov na facebooku.Ma 36rokov ale primitivne spravanie.Onedlho budu Vianoce on urcite zas chyti depku a bude si to vybijat na mne.A este mi napisal že vraj citi ze mi chyba....no teda,,,to bol uz vrchol.Ten ma teda sebavedomie.Drzte mi palce aby sa mi zajtra nedokotulal do prace(((mam zaludocne nervy už teraz.