Amniocentéza-ktora ju podstupila?

3nttt

ahoj!ako tu uz baby pisali nieje to nic strasne.pre mna bol asi najhorsi vpich.co par sekund vydrzis.potom su to uz take tlaky ale nic hrozne.ja som tu ihlu mala v sebe asi 15 minut (ale s inych dovodov,takze sa neboj:) a prezila som. nemusis sa bat :) ta ihla je sice dlha co ta mozno vystrasi ale je tenulinka. ziadny stres.

blondula

aj ja som bola v Nitre.ako pise Mata22,ten odber nie je az taky hrozny,ako to cakanie aj mesiac na vysledky.mne ostalo po odbere zle.vtedy mi doktor povedal pohlavie dietatka :D vravel,ze to bude chlapcek,videl gulky :P takze moja prva ruzova "hello kitty" supravicka sa musela odlozit :DD

maťa 22

Ja som amniocentézu absolvovala včera v súkromnom sanatoriu Koch.Prišla som na siedmu hodinu,dali ma na izbu ešte s jednou babou a o 8.30. ma zavolali na odber.Veľmi som sa bála.Aj keď to nieje moc príjemné,dalo sa to zvládnuť.Trvalo to max.minutu.Robili to pod ultrazvukom,všetko som videla.Potom som si ešte poležala dve hodiny na super izbe a pustili ma domov.To čakanie na výsledky je horšie ako celý zákrok,ale verím že všetko dobre dopadne :-).

Darma111

Podstúpila som ešte v roku 2004. Veľmi som sa bála, bola som z toho nervózna, nakoniec to nebolo také strašné, bol to len nepríjemný pocit, keď vo vnútri brucha krútil ihlou.

Trvalo to veľmi krátko. Potom som musela ležať na odd. na pozorovaní. Po asi 4 hodinách ma pustili domov.