socialna fobia - stretnutia v Bratislave

Príspevok v téme: socialna fobia - stretnutia v Bratislave
mach

zdravim,

boli tu nejake diskusie o socialnej fobii, takze kto ma podobny "dar", je v utorok o 17:00 v Bratislave a ma cas, mozete prist na stretnutie socialnych fobikov. Kona sa kazdy utorok 17:00-19:00, v priestoroch Ligy za dusevne zdravie, Sevcenkova 21, Bratislava - Petrzalka, blizko pri Zeleznicnej stanici a Danovom urade.

Zatial je nas 6. Tak ak sa bojite, tak pridte.

Viac info tu:
www.socialnafobia.info
Aj by som poprosil pripadnych zaujemcov, aby na uvedenom odkaze dali vediet, ze pridu - ide iba o to, aby sme sa nezlakli, ked pride niekto novy. :)

Mesačný princ

Cliattsi - napíš mi mail a sleduj to tu. Nedalo by sa ti zajtra?

Zajtra alebo v nedeľu?

Napíš mail a poviem ti viac a dohodneme sa. Zimu veľmi rád nemám, tak neviem. Uvidíme. Ak by si nič nemal, tak zajtra je ideál

asitonepojde

Je tazke sa odhodlat, lebo clovek sa zacne pozorovat viac nez obvykle a tak stretnutie bude odkladat, az k ziadnemu napokon ani nedojde. Netreba si to brat osobne, lebo ked je clvoek zvyknuty zit vo svojej bubline, tazko velmi tazko sa mu z nej vychadza, asi by predtym musela prasknut a to nejde len tak, ked v nej prezil trebars celych 10-15 rokov.

Cliattsi

No sice volno mam, ale mam aj urc. osobny problem, takze to stretko asi nepojde. Idealne by to mohlo byt ale tak za 3 mesiace mesacny princ. To je dlha doba. Ale mozno by to aj islo. Skus mi odpisat kedy a kde by sme asi boli. :)

Mesačný princ

Cliattsi - ak by si mal voľno a si v BA, tak sa dá niečo vymyslieť. Nikto aj tak nepôjde, tak to je zbytočné niekoho volať.

Cliattsi

v nedeľu? chystal som niečo vyba ovať. Ale je možné, že nedeľa bude voľná. A čo ty? Niečo chystáš? :) A ak niečo, tak kde a s kým :)
Každopádne robím si taký detox a zapisujem si aj poznámky, ako sa cítim. ....