Ako môžu mať väčšiu nadváhu dedinské detičky, ?

anjelik9

lebo doma je vždy navarené kopec buchiet spravených a v meste ked počúvam tak každý len nemá čas variť a ani nakupit :DD

muc

zabijackovanie na dedinach v sucasnosti sa ani zdaleka neda porovnat s dobou pred cca 20-30 rokmi. teraz uz nie je pravidlom, ze na kazdom dvore je chliev a v nom 2-3 osipane. stara generacia pomali vymiera a dnesni mladi nechovaju domace zvierata.

watermelon

myslela som ze dedina je o kolacikoch, prasiatkach, a hody a zabijackove...
no nutinka ja by som sa tym az tak nechvalila ze jem vo fastfoodoch, divim sa ze tam niekto vobec je, poznam cloveka co tam robil v nemecku a ked mi rozpraval ako tam uz aj tak s tym hnusnym masom narabaju, a tie pokazene salaty a ludia si to vobec nevsimnu a zeru to, fuj

jajka001_

pricinou obezity je asi najma nadmerny hlad alebo pažravosť, inak nazvané, ale tie decká za to asi nemôžu, rovnako ako ja nemozem za to ze som nikdy nemala moc chut do jedla a naopak ma chceli tlacit liekmi nech sa najem.
rodicia su na to aby ten nadmerny hlad regulovali ale tak je to tazke nedat decku jest ked krici ze je hladné - aj ked práve jedlo. zazila som, videla som.
horsi su rodicia ktori svoje decka vyslovene naucia na nevhodne jedlo a este k tomu ho nim tlacia takmer neustale, jasne ze priberie a potom ma stale hlad.
fastfoody su svinstvo lebo vyvolavaju hlad, su navykove ako droga, a ti co sa nechaju ovladnut to su tie typicke fotky tlstych amíkov, prekypujucich sadlom.

Nicoll

no ja neviem kde si toto zobrala,ze deti z dediny maju vasciu nadvahu ako deti z mesta ale budis...podla mna uz dnes nema absolutne vplyv na vahu ci clovek byva na dedine ci v meste kedze ten "tradicny"sposob zivota na dedine sa vytraca...

User_37597

jaj a co sa tyka zeleniny ano pestujeme aj zeleninu aj ovocie vsetkych moznych druhov ale predsa len clovek sa toho hned preje a potom uz na to moc chut nema a moj brat uprednostni jahody s cokoladov a slahackou ako jahody samotne ;)