Odvaha - návšteva urológa ..

Príspevok v téme: Odvaha - návšteva urológa ..
Relativ-3

Ahojte, dopredu sa chcem poďakovať za odpovede a povzbudenia :) .. mám 16 rokov a okolo žaľuda mám bile pupáčiky to je snáď už každému známe že ide o Hirsuties papillaris genitalis .. ALE v poslednej dobe sa mi začali robiť aj také malinké bodočky pri vyustení močovej trubice a stále je ich viac a viac .. vôbec nevyčnievajú na vrch len sa tam objavujú a stále pribúdajú + pri uzdičke sa objavila taká trošku väčšia (asi ako makové zrnko) biela vyrážka a bojím sa že je to bradavička presný názov neviem .. už dlhšiu dobu sa odhodlávam navštíviť obvodnú lekárku .. len chlapi čo jej mám povedať ? Že chcem ísť na prvú preventívnu prehliadku k urológovi alebo čo ? :( V blízkej dobe sa chystám tak trochu začať sexuálne žiť a nechcem náhodou nakaziť priateľku niečím .. aj keď som ešte pohlavný styk nemal ale rôzne bakteriálne choroby sa prenášajú rôznymi spôsobmi. Je možné že tú bradavičku (ak to je ono) som mohol chytiť od mami z uteráku alebo jej priateľa ? .. Chodia chlapi vôbec na preventívne prehliadky k urlogovi tak ako ženy ? .. ďakujem Martin :)

pista07

ahoj, čital som podrobne takmer cele forum,c´čo sa tyka tych malych bielych bradavyc.mam podobny problem.Akurat ze mij obvodny lekar ma poslal k koznej lekarke ,ktora mi povedala ze su prirodzene ,čio sa mi vsak nezda.Mal som totiz priatelku,ktora ma na tento problem upozornila ,zial az po rozchode.Mam strach ze som jej ublizil a rad by som to nezopakoval,prvy krat cheatujem na takomto fore,dufam ze sa dozviem viac

Relativ-3

Takže nemusím nič riešiť z obvodnou ? Stačí ak si nejakého urológa vyhliadnem a pôjdem priamo tam ?

To som rád že oceňujete moju zodpovednosť ;-) tak to má predsa byť .. až na to že to v mojom prípade niekedy nevedia oceniť správny ľudia.

Život je len jeden a treba sa k nemu stavať zodpovedne nie vždy sa dá všetko napraviť .. a prečo robiť chyby a učiť sa z nich keď sa dá učiť z chýb druhých ? :)

blondula

na to,ze mas 16 rokov ma tesi,ze nenosis rozum v trenkoch :DDD ja osobne nepoznam ziadneho chlapa,co chodi na nejake prehliadky k urologovi...

:)

Chválim ťa, že do berieš zodpovedne, pokiaľ si ešte nemal pohlavný styk, tak to nebude nič vážne. Vypýtaj si kartu od obvodnej a choď na tú urológiu aby si mal kľud. A uterák mávaj svoj, nie že sa doň utiera celá rodina.