Najlepsi make up?

Sima_001

Baby máte nejakú dobrú radu ako trafiť odtieň? Lebo v drogérke keď skúšam na ruke tak vyzerá takmer vždy úplne inak ako doma :D chápem, že to môže byť aj tým osvetlením a tak ale ocenila by som nejaký overený tip.

Inak naposledy som Catrice HD Liquid Coverage a mne osobne vyhovuje, mám skôr suchšiu pleť ale nie veľmi. Teda kúpila som si nakoniec dva lebo prvý bol moc svetlý :D tak som primiešala tmavý odtieň :D

Aliva

za mna jedine Clinique Anti-Blemish Solutions z Notino. Moj top. vydrži cely den, plet sa neleskne a krasne drži.

AndreaJurkova

..mojim problemom bolo ze po kazdom makeupe..ked som si ho dala na plet sa mi urobili suche supinky..a teda vyzeralo to strasne..bola som nestastna..potom mi kamoska na narodky kupila tento www.annemarieborlind.sk ...zo zaciatku som bola skepticka..kedze som mala vyskusane rozne znacky a teda nic mi nesedelo..ale vyskusala som ho a bola som milo prekvapena..plet nevysusuje, prave naopak..super kryje a vyzera prirodzene..:)

silacka

no najlepší je ten, ktorý sedí s odtienom tvojej pleti, pekne ti ju zjednoti, nevpije sa ti do vrások a vydrží celá den. Na cenu nepozeraj, askušaj, hladaj. Mrkni na Notino a vyselectuj si to podla typu pleti a určite najdeš ten pravý.

Ksiipa

Bourjois 123 alebo potom ešte krémový Dermacol Cover, ktorý perfektne kryje. Zaujímavý top výber a porovnanie make-upov má napríklad www.equiplo.sk.

christine2

najlepši je,aspon pre mna, od Bourjois 123 perfect, ale kupujem ho na Notino, je tam lacnejší ako v klasickej drogerii

simusaaaaas

Poradi mi niekto dobry mejkap na svadbu ?? Budem len družička. Mam na mysli konkretnu značku..chcem pôsobit prirodzene, ale zaroven byt pekna na fotkach..mam mastnu plet..neviem či je lepšie ľahunky mejkap či skôr silnejšie kryci..
Dakujem

ZriEy

Myslím, že môj najobľúbenejší je Catrice Camouflage -
notino.sk a nestojí ani 4 eurá. Kvalitný make up ktorý pekne kryje za super peniaze ;)

ewelin2828

ja som sa teraz namotala na RevlonColorStay :) fakt vydrží.....zatiaľ najlepšie zo všetkých makeupov, čo som skúšala....neviem, či ho niekde predávajú, ja si ho stále objednávam cez net a je lacný...ale oproti iným makeupom je tá cena ozaj smiešna :) ale ako už bolo napísané, každá máme inú pleť a každej sadne niečo iné :)