Pichľavé bolesti v bedrách, päte

Príspevok v téme: Pichľavé bolesti v bedrách, päte
IVEBL

Začalo sa to bolesťou pravej päťy asi pred 3 mesiacmi.Potom nasledovali také nešpecifické pálenia v chodidlách. Absolvovala som vyšetrenia na ortopedii, neurologii , RTG , neskôr aj rehabiltácie , ale zmena nenastala žiadna resp. mierne zlešpenie. Používam aj vložky do topánok. Tá bolesť päty je občasná. Asi druhý týždeň sa mi k tomu pridali bodavé bolesti v bedrách , ktoré sa mi pri chôdzi zhoršujú.Absolvovala som ďalšie vyšetrenia z krvi, všetky výsledky boli v norme / zápalové markery, krvný obraz , cukor cholesterol a pod/ okrem jedného a to vyšli mi pozitívne IgA na yersínie. Nasadili mi antibiotiká Oxfloxin , ale dnes po 4 dňoch užívania zatiaľ nebadať žiadnu zmenu.Je možné , že tie pichľavo -bodavé bolesti sú spôsobené práve tou baktériou?/ ani netuším ako sa mi do tela dostala/Tie bodavé bolesti pociťujem aj v kolenách. Už som z toho nesmierne zúfalá, pretože ma to obmedzuje v pohybe. Máte s tým niekto skúsenosti? Privítam každú radu. Ďakujem.

martinmlm

Tak hľadaj ďalej. Napr. hormonálne zmeny, antikoncepcia. Môže to byť následok predchádzajúcich ochorení. Žeby sa na to mal pozrieť gynekológ? Alebo ti už skončila záručná doba.

jajam

aj podla mna to bude koli zaťaženým obličkám, stoji zato skusiť prasličkový kúpeľ www.zdraviezbozejlekarne.sk

čo sa týka močových ciest. obličiek atd je velmi dobrá kapucínka väčšia..je to prirodne atb a ničí aj streptokoky..stačí pozriet na nete dostat ju v lekárnách vo forme tabliet

martinmlm

1. Dobrať antibiotiká, nech nekomplikujeme doktorom liečbu. Poprosiť ich o vyšetrenie obličiek. Dobrý dotaz zaznel či to nebude z očkovania.
2. Nech je príčina akákoľvek, ona pominie, ale problémy s klbami budú asi pokračovať. Odporučil by som si nájsť buď v knihách alebo na internete čo škodí obličkam a čo pomáha./prírodné/. Podľa toho upraviť stravu.
3. Ak som trafil a potvrdí sa to aj lekársky/ lebo cez internet to asi nebude 100%/ vieme odporučiť viac,

martinmlm

Yersinie-Pozrel som na gogli. Môžu byť tiež príčinou, tak že ak napadli obličky a od nich sú spomínané problémy. Takže sa ospravedlňujem doktorovi, ale aj tak by som ešte liečil obličky.

martinmlm

Vek je v tomto pripade dosť dôležitý. Päty často bolia detí pri pohlavnom dozrievani. U teba to bude súvisieť asi s začiatkom menopauzy, alebo problémami s pohlavnými orgánmi. A kĺby k tomu majú veľmi blízko.
Celému tomu šéfujú obličky. Oni ovplyvňujú pohlav. orgány, kvalitu kostí a kĺbov.
Riešiť to antibiotikami? -nobelovu cenu tomu doktorovi.