ako som sa zbavila kvasiniek

Príspevok v téme: ako som sa zbavila kvasiniek
moznopomoze

Ahojte, viac ako rok som bojovala s kvasinkami, preluskala som samozrejme cely net a hladala nejake rady, ale nic mi nepomohlo. Az po rade mojej novej gynekologicky som sa toho konecne zbavila, tak preto dufam, ze moja rada pomoze aj ostatnym zenam.

Po skonceni kazdej menstruacie som si spravila vyplach rosalginom. Taktiez ak som citila pred menstruaciou (ked sa moje problemy zhorsovali) ze sa "blizi problem", spravila som si vyplach. Vzdy po vyplachu som si davala laktobacilove tabletky do posvy. Super je Gynoflor, ale ten je na predpis. Pouzivam vsak Gynocaps. Zo zaciatku casto, napr. dva dni za sebou, potom par dni pauza, potom zas jeden den.. kedy ako. Moje problemy sa hned zacali vytracat..

Znie to jednoducho, ale je to jedine co mi po tom dlhom bojim pomohlo. Ja konkretne som mala vynicenu mikrofloru po castom uzivani antibiotik, a preto ju trebalo obnovit. Lebo darmo som si davala canesten alebo nieco podobne, ked som potom neobnovila mikrofloru.

Nech sa vam dari :)

gamalka

Gynoflor mne nezabral Gynocaps som neskúšala ale zatiaľ čo mne zaberá je Enzymax .Sliznice som mala hrozne zničené ,myslela som si že už sa to nikdy nenapraví ,ale práve toto zabralo

brunna

Ja mám zase výborné skúsenosti z Enzymaxom .Konečne sa mi dala dokopy mikroflora prestalo svrbenie vyhojili sa mi jazvičky.Beriem ho aj ako prevenciu a je to omnoho lepšie

Katie23

Slečny verte či nie ale ja som pár krát mala také chvíle, že som plakala od toho ako ma to svrbelo... Okolo hlavy mi lietali hviezdičky.. Myslela som si že už to nezvládnem, mastičky typu canesten nepomáhali... Siahla som po tom poslednom čo by som inak neurobila. Na tampon som si dala biely jogurt lezala som asi pol hodinku v posteli. Bolest a svrbenie ustupili. v lekarni som objavila masticku fungicidin, ktory obsahuje inu liecebnu latku ako klotrimazol.. A ten zabral! :)

slamka.

ked mne Rosalgin uplne opacny efekt spravil...nikdy som nemala problemy s vytokmi, akurat casto e-coli bakteriu, takze vzdy po styku som si robila vyplach sodabikarbonou kvoli zasaditemu prostrediu. Kdesi na fore som sa docitala, ze aky je Rosalgin skvely, tak som ho aplikovala,taktiez po nom tie probioticke cipky Elli -ci tak nejak sa volaju, no a co sa dialo potom...nevedala som sa zbavit az skoro do zelena vytoku...uz nikdy viac rosalgin, ale mozno niekomu pomoze, tot moja skusenost

Monika1984

Mne toto iste poradil moj gynekolog dlhodobo aj rok ale v kombinacii s Floragynom. Ono tych lactobacilovych cipkov( volno predajnych) je na trhu dost, ja mam odskusane: FLORAGYN, GYNOCAPS, GYNTIMA, LACTOVAG, MULTIGYNGEL, VAGILACT.
Za take naj mozem odporucit LACTOVAG a VAGILACT! No ale sampzrejme najlepsi je Gynoflor ten je ale na predpis. Jedna tableta Gynofloru proste ma pre man taky ucinok ako vyssie spominane az ked pouzijem 2-3.
Rosalgyn vyplach ked si sparavim samotny bez pouzitia lactobacilov nasledne mne ostane ihned vyschnuta ani jeden prst sa do nej nezmesti:) proste je to dokaz ze je dobry ale vyhubi aj to dobre-prirodzene co tam ma byt.A zabera aj na streptokoky.

??!!??

k tomu menštru. poháriku. vela som o tom čítala j som pozerala ich stránky. ....celkom fajn vec. no moja otázka je .....ako to používaš v práci? lebo tam na hromadnom vc asi ťažžko že? alebo v škole ? alebo to vydrží 10 hodín? alebo tam zase s vložkami? či tampaxi?

pozri-

...dakujem LAURINA mne pred nedavnom nukala toto kamaratka-ale nechcela som-ani neviem preco...
ale zmenila som nazor-chcem to vyskusat...
tak sme sa dohodli ze sa spoji s kamoskou/zasa jej/ktora jej to predala a ak sa bude dat a bude to mat si kupim od nej...ja ako som pisala-chcem hl.koli imunite/sice tam pise aj o traveni-tak si myslim ze to bude dobre-ja mam creva znicene od silnych antibiotik-ktore som brala tak dufam ze to pomoze/
sak dufam ze aj tebe pomoze...

pozri-

LAURINA-ja by som chcela vyskusat tie MORSKE RIASY koli IMUNITE nie koli kvasinkam/ja z tym problem nemam/ale ked som citala ze je to dobre aj pre tieto veci preto som ti dala tip...