..PORADI MI NIEKTO....

Príspevok v téme: ..PORADI MI NIEKTO....
bianka000

Neviem ci sa tu najde niekto kto by mi poradil.Druhy rok studujem na gymnaziu.Pravdu povediac uz dalej nevladzem.Stale je to o tom istom...unavena pridem o 3 domov,naobedujem sa a potom neoddcyhnuta a unavena musim zase sediet nad knihami takmer do noci.Rano vstavam unavena a opat to iste dookola.Som tak vystresovana ze ma boli zaludok a hlava a ked pride piatok tak sa ani netesim lebo stale musim mysliet na to ze sa musim ucit.A neviem sa ani poriadne zabavit.A to ma cakaju este dva roky.Ako to mam riesit?Poradte prosim!!!!!!!

gashty

Ked sa tej fyzike a matike a chemii nechces venovat,tak naco sa tym zbytocne trapit?Par krat precitaj,popocitaj a urob tahaky,tahaky,tahaky...A radsej tu energiu naozaj vloz do jazykov-to sa ti zide v kazdom zamestnani.A na fyziku si na vyske uz ani nespomenies.

bianka000

Velmi ma to potesilo GASTHY.Ja tiez rozmyslam o tom externom studiu.A pracu si uz nejaku najdem...dufam.Kaslem na fyziku a chemiu a budem sa radsej venovat jazyku....

gashty

Tak ja som to mala podobne ako ty...Gymnazium, kde ti kazdy jeden den hovoria, ze toto je gymnazium pre najlepsich z najlepsich a ked to nezvladas, odid , lebo tu zbytocne zaberas miesto lepsim, talentovanejsim...Gymnazium kde 3 znamka je hotova katastrofa ...Az sa nakoniec citis ako totalna nula...A potom si raz povies DOST.NEDOVOLIM ABY MA TA MIZERNA SKOLA ZNICILA!Musis si stanovit priority,vybrat predmety ktore su pre teba dolezite.A tie ostatne,tymi sa da v pohode prejst aj bez najmensej namahy za pomoci tahakov a minimalnej pripravy...Nemusis rozmyslat nad tym co bude dalej...Mas pred sebou este dva roky na strednej,tak si ich uzi.Lebo to potom budes lutovat.A netrap sa s tym co bude na vyske.Ja teraz studujem externe a nemala som problem najst si super pracu aj ked mam "len" gympel.Okrem toho v 3,4 rocniku na vs uz mozes chodit na staze a hladat si pracu vo svojom obore.Tak sa pre to zbytocne netrap a ries to az ked to bude aktualne.

DJ HiDe

Nechapem, ako sa mozes tolko pripravovat....studujem stvrty rocnik, v zivote som neotvoril knihu a moj studijny prospech je aspon k mojim casom premarnenym nad knihami vynikajuci :)
vacsina studentov prechadza stredne skoly len na podvodoch, tahakoch a protekcii....

jefima

bianka.Každý ti chcel pomôcť už le n tým že reagovali na tvoje volanie o pomoc.Ťažko ti je radiť,keď nevieme či berieš učenie príliš vážne/a neúspech považuješ za prehru / alebo sa ťažšie učíš a nech robíš čo robíš,nejde to.Prešli sme tým skoro všetci/ako to tu už bolo napísané/.Toto obdobie ti pomôžu prekonať kamaráti a voľný čas s nimi strávený.Relax je naozaj veľmi dôležitý!Len a len učenie nie je možné.Gymnázium je dosť ťažká škola,pokiaľ chceš ísť na VŠ.Aj moja rada znie:poraď sa so psychológom som presvedčená že ti pomôže / osobné skúsenosti / Prajem veľa zdravia a radosť zo života tvojmu veku patriaci.

bianka000

...clovek tu napise aby mu niekto poradil a este ho obvinia z toho ze je BIFLOS...strasne!Ja bifloska urcite niesom len akosi to nezvladam a fakt som potrebovala poradit..ale vidim ze tu asi radu nenajdem....

misa199é

mila bianka. aj ja som studentkou gymnazia ale ja som len jeden rok...pre mna bolo strasne tazke obdobie ked som mala take problemy ako ty... nevedela som co skor a nevedela som si rozlozit cas..stale som bola unavena a rano sa mi nedalo po styroch alebo piatich hodinach spanku ani odlepit z postele. neskor som ochorela a lekarka mi povedala ze to moze byt aj z tohto..povedala aj ze predsa mi nepojde vsetko tak ako by som chcela ze sa to zvladnut neda a ze sa mam venovat tomu co ma bavi. neviem ako ty ale ja som si musela najst cas na to aby som oddelila svoj oddych od skoly lebo by to bolo na dobrej ceste dalej takto aby ma hospitalizovali.. zariadila som si presny cas kolko denne oddychujem a predsatv si ze ked si viac oddychnem aj mi lepsie pali.. a dolezita je pre mna aj strava lebo sa mi toci cely svet ked uz nemam cas ani sa najest..kamarati uz vedia ze do mesta aj tak nepojdem ked nestiham a preto na mna ani netlacia a pomahaju mi.proste aj tak by mi to nevyslo ked chcem v prvom rade aby som si oddychlo...skus aj ty si oddelit cas a dodrz to ked prides zo skoly kedy sa uplne uvolni a pomaha aj to ked aspon polhodinu spis.. a po nejakych troch/ styroch hodinkach sa pust do ucenia a vela pi a ked sa ucis jedz ovocie a uvidis pomoze to aspon sa viac uvolnis a napr. ja celu skoro sobotu prespim aby som nabrala silu a dalsi zvysok pomaham doma alebo sa nieco ucim aby v nedelu nebolo vela..a potom zase dookola od pondelku a velmi ti aj prospeje ked si najdes von nejake miesto kam mozes si ist sadnut a vezmi si nejaky zosit a nauc sa na cerstvom vzduchu..mne to hrozne pomohlo

frontman

to je nejake divne, tiez som chodil na gympel, a vobec som sa tolko neucil.
podla mna to prehanas, neuc sa tolko.