Astor novy makeup/puder Skin Match

VillageGirl

Vyskúšala som už mnoho make upov, mám zmiešanú pleť a vyskúšala som samozrejme aj tento:-) Kúpila som si k tomu aj púder a korektor, lenže musím povedať, že aj po nanesení púdru som sa o hodinku celá leskla. Teraz som sa nažila ten lesk nejako zakriť, tak som si dala najprv korektor, potom aknecolour (biely); make up a potom púder, ale aj tak rozmýšľam nad iným make upom, síce tento sa úžasne prispôsobý k pleti. Čítala som už veľa článkov, lebo sa snažím konečne nájsť nejaký vhodný make up a narazila som na Zmatňujúci krém Garnier pure & make up Maybelline Wonder Finish, alebo Maybelline Superstay Silky make-up, lenže tie sa na Slovensku ževraj už nevyrábajú, tak si ich objednám cez internet. Po tom Garnieri sa ževraj všetky baby, čo ho skúšali min. 5 hodín neleskli, nie je drahý, tak vyskúšam, uvidím a dám vedieť:-)

Strawberryca

nie je penovy...je tekuty velmi dobre sa rozotiera..kryt kryje take mierne nedokonalosti moc nekryje ked mam nejaky cervensi pupak potrebujem korektor

suns

je to nejaky penovy? ja by som ho tiez rada vyskusala, samozrejme - ta reklama je uzasna a ten vysledok nikdy nebude rovnaky :)
hlavne treba zvolit dobry odtien..

Strawberryca

kupila som si make up...dnes som ho prvykrat skusala :) odtien pekny ale ved astor nerobi masku ziadny..ale uplne je lahucky ani som necitila ze by som mala makeup..zatial som s nim spokojna :)