pocikavanie

Príspevok v téme: pocikavanie
akire

ahojte. mam 29 mesacneho chlapceka. zacal sa pytat ked mal 19 mesiacov. od prveho dna prisiel a povedal, ze chce cikat. teraz v zime sa ale nastalo nejake kriticke obdobie. stavalo sa mu coraz castejsie, ze mu trocha uslo. a potom aj ked mal mokre veci nic nepovedal. nepomohlo napominanie ani krik. trvalo to asi mesiac a znova sam pekne zacal chodit na nocnik. uz som myslela ze to mame za sebou, ale teraz znova. rano sa cikat vypyta, niekedy aj pocas dna - aj ked menej a s neustalym sledovanim. v noci sa tiez zobudi nato, ze sa mu chce cikat. uz som zufala. poradte.

buba

Neviem, či vám to pomôže, ale ja mám tri deti a u každého sa tento jav pocikania objavoval v spojitosti s inou telesnou príčinou, no najčastejšie vždy pred ochorením, pri podchladení alebo dokonca po uštipnutí hmyzom. Viem že všetko so všetkým súvosí a preto ma to až tak neznepokojuje.

vinera

halo,ja mam tento problem s mojou dcerou.ma 3,5roka.Rok sme nemali ziadne broblemi,pytala sa na zachod.ale teraz,stava sa aj 3-4krat za den ze sa pocika.v noci sa to nestava,vtedy sa zobudi,ale cez den?!Neviem ako mam reagovat.

kuki

Moze byt, ze je tak zaujaty, ze nato zabudne. Tak isto to moze byt prejavom nejakej zacinajucej choroby-prechladnutia, virozy...atd... vtedy sa deti dokazu menej kontrolovat. Moze to byt vsak aj nieco ine.