Veľmi slabé krvácanie

Príspevok v téme: Veľmi slabé krvácanie
Zuzzanka

Ahojte,
neviem čo mi je. týždeň mi meškala menštruácia a dnes prišla, ale v minimálnom množstve. pár kvapiek, dokonca neskôr takých dohneda. Asi pred mesiacom sme mali s priateľom sex, ale samozrejme chránený. Môže to byť tým, že som v strese kvôli skúškam a od poslednej menštruácie som mala prechladnuté močové cesty? Prosím odpoveď. Ďakujem pekne.

Susi95

Dobrý den,
Chcem sa opýtať či by ste mi nemohli dakto poradiť už 3 deň mám slabé krvácanie slabo ružovej farby a nemám žiadne bolesti..s priatelom sa snažíme o dietatko..menštruáciu mávam nepravidelnú..no doktorka mi nasadila duphaston tak dva mesiace po sebe som mala a teraz mi menštruácia mešká.Neviete mi niekto poradiť?Ďakujem

Zuzzanka

Nuž, takže dnes sa menzes dostavil v plnej kráse :) Nemusela som zbytočne robiť paniku. Ďakujem za odpovede, majte pekný deň.

Bonnie19

Ahoj :) Ja som mala v podstate to iste akurat den po sexe som zacala mat hnedy vytok aj s krvou kusok a trvalo to asi tyzden, ale menzes som stale nedostala, meska uz vyse tyzdna. Tiez som mala prechladeny mocovy mechur. Uz som objednana na gynekologiu, takze tam sa spytam. Inak som si robila dva testy, ktore boli negativne. Taktiez som teraz v miernych stresoch, lebo ma cakaju zapocty a skuska, takze urcite aj to ma vplyv na cyklus ;) Skus sa ozval gynekologovi ;) Tak ako mne podla mna aj tebe vynechalo menstruaciu alebo si ju mala tak slabu, ze z toho bol len hnedy vytok.