odstránenie tetovania metódou Rejuvi

skinial

Rejuvi bolo spociatku pouzivane skoro v celej europe. Ale netrvalo dlho a prisne nemecke urady zistili, ze krém s ktorým sa pracuje silne draždi kožu a risiko tvorby jaziev je preto velmi vysoké takže sa to hned zase zakázalo. Bolo to este nezrelé. Na slovensku to, na rozdiel od väčšiny západoeuropskych krajín, asi nezaujíma nikoho.
Kedže táto metoda však aj vo veľa prípadoch fungovala a system s ktorým sa farba z kože vytiahne, najkratšou cestou zase vonku, bez zaťažovania a špinenia ťela ako pri laseri, bola viac než logicka, skúmalo a pracovalo sa na tom dalej. Tentokrát profesionálne, s lekármi a farmaceutikmi.

Vzniklo niečo uplne nové, samozrejme lepšie. Nielen tekutina s ktorou pracujeme je nová, dermatologicky testovaná a preto aj v nemecku povolená, ale aj spôsob s ktorym sa aplikuje je zmenený. Výsledok je vysoko účinna metoda na odstránenie takmer všetkých druhov tetovaní s minimálnym až žiadnym risikom tvorenia jaziev.

Skinial má súčasne 17 štúdií v Nemecku, 3 v Svajčiarsku, 4 v Rakúsku a 1 na Slovensku. Rejuvi je v týchto krajinách (s výnimkou SK ) už neexistujúce, lebo zakázané!

Cena zaleží od velkosti a tvaru tetovania. staci zaslat fotku, alebo dohodnút si bezplatný poradenský termín a spravíme vám cenový odhad.