Panická porucha

Príspevok v téme: Panická porucha
Luci_14

Dobrý deň, chcela by som sa poradiť. Mám taký problém, už dlhšiu dobu ma trápy panická porucha (úzkosť, strach že sa nenadýchnem, plytké dýchanie). Rozhodla som sa, že s tým pôjdem ku psychológovi a tak sa chcem poradiť ak s tým mal niekto skúsenosť že ako to vyšetruje,aké lieky predpisuje a že či po takejto liečbe to už niekomu prešlo? A ešte jeden dotaz, keď tam idem prvý krát tak sa tam objednáva? Ďakujem je to súrne.

J111

Daju ti tak slaby liek, ze sa ti tam neoplati ani chodit.
Co si taka uzkostna, vsak nedychaj, ked nechces, uvidime, ako dlho vydrzis:D

J111

Podla mna ludia nemaju peniaze a z toho vyplyvaju vsetky tie bludne ochorenia. Moja sestra mala depresie, panicku poruchu a pod., odisla do Rakuska a ziadne lieky neberie. Takze? Ake poruchy. Stat sa nestara!!!

Nemlehet

Cawte trpite niekto panickou poruchou z Topolcian chcel by som sa snim stretnut a prehodit par slov prosim ozvite sa na moj mail.Dakujem

Maros75

Kv......od psychiatra v karte u obvodnej mat nic nebudes. On totiz ziaden papier obvodnej nedava a ani ju neupozornuje.
Jedine v pripade hospitalizacie na psychiatrii.

Kv

a chces toto mat v karte ?
to je teraz v mode chodit k cvokarom ?? ci ? a tak chod na jogu tam sa furt dycha .ale proste ja neviem ale toto zvladnes aj sama nemusis chodit traposit neviem kam .

majkazz

jj, jedine ku psychiatrovi. nemusis sa kv. tomu citit zle, hanbit sa, mam dojem, ze v dnesnej dobe by sa unho mal stavit kazdy druhy clovek :/. pp ta bude aj nadalej paralyzovat a znemoznovat normalne fungovanie. ja som si presla miernou soc. fobiou a teraz ma trapi tetania, ale v porovnani s tvojou diagnozou je to este fpoho. a daj si do poriadku travenie, tieto psych. veci cast suvisia so zlym vstrebavanim mineralov v tele... drzim palceky :)