Essence kozmetika

sindri

ja som používal nočnú kúru na pomoc v boji proti akné,ale nebolo to bohvie čo a občas, keď mám príliš veľa vyrážok zakryjem si ich antibakteriálnym pudrom, s tým som spokojný. Sestra teraz od nich používa pleťový gél, tonizačnú vodu a čistiace obrúsky a je zatiaľ veľmi spokojná:)s kvalitou aj sumou:)

madala

Aj ja mam spiralu od Essence, ale nepaci sa mi, lebo sa strasne rozmazava, ak mam co len trosku mastne viecka. Chodim ako koala s ciarnymi kruhmi okolo oci. Poleti asi do kosa.

alexandrúš

mám teraz od essence špiráli a som s nimi spokojna ;) nikdy som nemala s ničím od essence problém ;)* odporúram aj mojim nepriatelom ;-* xD

sofija

Ja mam ocne tiene a tie su dobre,este mam aj lesk na pery nejaky xxl taky so striebornym vrchnakom je fajn ,nie je lepkavy a ma peknu farbu

Monii

ja essence milujem, vsetko co som od nich mala sa mi pacilo :) laky su super, pekne farby, rychlo schnu a dobre drzia.. spiralu mam taku tu ciernu s ruzovymi pasikmi, vyhovuje mi, vydrzi a ked placem tak tiez drzi a ani nie je vodeodolna :D a make up som este nemala, ale kamaratka ho chvali :)