mačka

Prskalka

Ja mám doma dve a z toho čo píšeš typujem že má niečo zo zubami :-( chúďatko, ak je to tak naozaj tak sa musí veľmi trápiť. Presne toto isté robila mačička maminky môjho partnera.

Asi nebude chcieť nič jesť, čo je zlé, lebo zoslabne a bude to ešte horšie. My sme nečakali a hneď v ten večer sme šli k veterinárovi ktorý kvôli tomu vstával, lebo tá mačička mala už svoje roky.

Zato tvoje je mladé ale aj tak, nenechaj ho trápiť, pozri sa mu na zubky a aj keby si nič nenašla choď k veterinárovi, ja si myslím že sú to zuby, zápal alebo niečo a ak sa na to príde neskoro bude to horšie.

Držím tvojej mačičke palce.

Priprav sa však že veterinár je drahý :-/ ale aj tak tam choď. Predsa sú Vianoce, tak nech sa netrápi.

Ja mám mladého kocúra a ten sa stále naháňa, nedá si ani chvíľu pokoj. Ak by aj mačka bola bez nálady tak určite by niečo zjedla. Tá moja staršia síce stále leží ale keď zacíti jedlo okamžite je na nohách a to tvoje je ešte mladé, malo by behať a skákať a hrať sa. Niečo nieje v poriadku. Ja si myslím že to bude čosi s chrupom

blondula

macky teraz v zime vela spia,aj moje furt chrapu :DDD ale ked nic neje,treba zajst k veterinarovi ! ja som dala mojich kocurov pred mesiacom kastrovat a aj kompletne ockovat...