B4 Color remover

User_37597

no vytiahnutie farby melirom je trocha rozdiel ako obycajne farbenie.toto si vzgoogluj.to bude jednoduchsie.ale podla mna by si si ked uz melir mala dat ist spravit do kadernicva podla toho ake mas dlhe vlasy.napis mi na zdravieforum@gmail.com a skusime este pokecat o tom viac.

tmavovláska

tak mne zvykla mama farbiť vlasy, myslíš, že by zvládla aj toto? takže ked si vlasy zosvetlím s tým peroxidom+melírom musím počkať nejaký čas?

User_37597

no ja som kadernicka.a na to ze som si to robila sama to vyzerala celkom jednofarebne.ale mne nevadilo ze som oranzova takze som pockala tak 3-5 dni nech sa trocha vlasy spamataju.potom som dala cervenu ktora samozrejme sa rychlo vymyla lebo vlas neni schopny po odfarbeny udrzat cervenu farbu dlho.celkovo cervena sa a tmava sa rychlo vymyva.no a o mesiac som si znova trocha odfarbila a zas dala o par dni cervenu a teraz ju mam celkom peknu.tebe by som radila aby si nasla niekoho kto ti to pomoze odfarbit.melir je dobry na odfarbenie no niekedy dokaze viac uskodit ako pomoct ked nevies s nim narabat.

tmavovláska

takže si si zmiešala peroxid a melír a odfarbila si si a potom si použila normálne červenú a chytilo ti to pekne? :)

User_37597

nepomaha.
bud das veeeela penazi na stiahnutie farby v speci salonoch alebo si kupi pekne peroxid a melir a sama si to vytiahnes.ja som si farbila este pred 4 mesiacmi na tmavohnedu a dnes,uz asi mesiac mam cervene vlasy vdaka svojpomocnemu odfarbovaniu.