oprava a prenášanie skúšok na vš

Príspevok v téme: oprava a prenášanie skúšok na vš
brumbrum

Dobrý deň, vie mi niekto povedať, ako je to s opravovaním skúšok a prenášaním? Celkovo mám tri termíny na jednu skúšku. Čo sa stane, ak ju neurobím ani na tretíkrát? Môžem si ju ešte preniesť? Alebo si ju môžem preniesť len ak si nechám aspoň jednu z tých troch možností? Napr že teraz pôjdem dvakrát a ked neuspejem, tak tretí opravný termín si nechám na letný semester. Môžem teda prenášať ked si vyčerpám všetky opravné termíny teraz v zimnom semestri? Díky

Nikol256

Ahojte. A ak som skusku teraz v zimnom semestri este ani raz nemala a chcem ju urobit hned na zaciatku letneho semestra to sa tiez neds.?

brumbrum

vlastne áno zabudla som, že v letnom ju nemám ako opakovať, keďže nový prvý ročník je až o rok :) no a ide presne o matematiku I a v letnom je II..takže ak nespravím I, automaticky prenášam obidve do druhého ročníka, samozrejme len v prípade, že budem mať dosť kreditov aby som do toho druhého ročníka prešla?

xy:)

zalezi od skoly, niektori maju aj 5 terminov, hoci oficialne maju menej. ak mas 3 terminy a neurobis na treti, tak sa ti skuska prenasa o rok (niekde sa da aj o polroka), kde mas opat k dispozicii 3 terminy.

lionesssssss

brumbrum...

na každú skúšku máš tri termíny... termín si nemôžeš prenášať do letného semestra... využi všetky tri termíny, ktoré máš...

samozrejme, predmet si v prípade neúspechu môžeš preniesť,ALE ! v ďalšom semestri máš už len pokusy dva - jeden riadny a jeden opravný.

tak bacha na to

jankaaaaaaaaa

mozes si predmet preniest do dalsieho rocnika. skuska zo zimneho semestra sa do letneho preniest neda. len normalne cely predmet do noveho rocnika. teda ze budes cely predmet opakovat, aj cvika aj prednasky proste vsetko od zaciatku v novom rocniku. a je jedno kolkokrat pojdes teraz na skusku.
ALEE!! ak tento predmet ma nadvaznost v letnom semestri, alebo v dalsom rocniku, tak sa presniest neda.. teda ak by si mal v letnom semestri predmet, ktory nadvazuje na tento co teraz nespravis, tak si musis preniest do druheho rocnika tento predmet aj ten druhy z letneho semestra. teda ak teraz napriklad nespravis matematiku 1 , tak nemozes v letnom semestri robitu matematiku 2. alebo ak budes mat matematiku 2 v druhom rocniku, tak si ju proste nemozes ani zapisat, ani ju absolvovat, pokial nebudes mat spravenu tu matematiku 1