ako na takýto štíhly pás?

floraz

Mozem poradit - 1/predovsetkym je potrebne uplne sa vynut najedeniu "do plna", jest aspon 5x denne, nie velke davky , vela ovocia a zeleniny 2/ cvicit denne brusaky, nema to byt privelmi agresivne, staci leziac na chrbte 20serii po 20stiahnuti a uvolneni brucha, na nacvik moze sluzit ako pomocka kniha polozena na bruchu, ktoru sa pokusat zdvihnut a nechas klesnut...
3/ naozaj zuzia pas predovsetkym rotacne pohyby vytrvalostne aspon 3 minuty denne - cosi ako tancovanie twistu - boky a hrudnik vykonavaju cast kruziveho pohybu v protismere.4/treba vela chodit von, behat, a cvicit aj ine cviky rovnomerne rozvijejice cele telo, nezbudnut na strecing a uvolnenie.
Najjednoduchsie - radostne tancuj denne az do unavy :-)....Mozem radit, budem mat sestdesiat a moj pas je este stale hodne pod rozmerom 70 cm, v mladsich rokoch cca 60. Potrebna poznamka - pokusu umravnit pas cvicenim v zaciatkoch neuveritelne bolia, trosku pomoze horuca voda a masazne emulzie. Do skrine si nalep motivacny obrazok skutocne pekneho dievcata s uzkym pasom, ta americanka je dost negustiozna, a urcite ma korzet..

Lilka86

mne osobne sa to nepaci ked ma zena az taky stihli pas, je to umele.. velka rit a pas uzucky.. no otrasne daco...

angela85

operacia, poriadny korzet a tak, hadam si nemyslis, ze pod tym oblecenim to vyzera tak isto, a niekedy pomaha retus

bazzi

daj si vybrat posledny par rebier myslim na plastickej chirurgii..nesplna ziadnu funkciu... a ked ti operacia za to stoji..

Maoam

babyyy, doost uz :-DDDDDD :-PPPP

si predstavte, rande, stahovacie bombardaky, korzet, chlap uchvateny a potom...pride vytriezvenie, ked to z vas da dole :-DDDDDDDD cicky poklesnute, brucho vyfucane dopredu, rit narastie jednym smahom o dve cisla :-DDDD