problemi pri sexe

Príspevok v téme: problemi pri sexe
vlado235

dobri den chcel bi sm sa opitat ked sa s priatelkou milujeme po sexe ju začne boliet dnu a tak isto aj svrbiet alebo šťipat aj von aj dnu v posve preco to je. priatelka ma časte miklozi moze to bit aj z toho ? aj ked sa obaja liečime mame sex nechraneni lebo kondomi neznesie potom je to este horsie ale aj ked sa preliečime tak je to tu zasa stale sa to dokola opakuje. dakujem za odpoved.

markketa

draha priatelka,čo sa týka tej gramatiky,každý sme nejaký,myslím si,že je to pekné a správne,že mal odvahu a záujem sem napísat,tak to sa cení viacej ako gramatika.ked sa rýchlo píše,stane sa to aj tomu kto je génius na gramatiku.

markketa

ale Vlado nepiše niečo o tom,že ju to štipe po tom ako sa do nej urobí,ale to ju začne ešte pred tým,počas milovania.takže spermie v tom asi nebudu.to je iba moj názor!

xxxxx

ahoj. ja som mala dlho taky isty problem ako tvoja priatelka, stale sa mi to vracalo... potm mi dal gyn. take lieky, prvu som brala jeden den, druhu za tyzden, tretiu za mesiac a stvrtu za dalsi mesiac. zatial je to ok, ale ako sa poznam urcite sa to skor ci neskor objavy. tak mi dal este ako pohotovostne tie iste tabl. keby mi to zase prepuklo, a ako pricinu mi povedal, ze to nie je moja chyba ale, že mam malo kysle prostredie v posve tak preto ma to stale trapi. treba jest minimalne sladke, hlavne cez kramy, vela ovocia a zeleniny, mliecne vyrobky...