Ako zistím či to myslí vážne?

Príspevok v téme: Ako zistím či to myslí vážne?
Nepokojná

Ahojte mám taký problém práve som sa zoznámila s mužom má 34 rokov, už dlhšie som sa mu páčila asi 2 roky dozadu mi písal na nete, vtedy som nemala záujem mu odpísať videl ma v škole kde robí technika...zároveň aj externe chodil na náš odbor...teraz som si ho všimla ja a napísala som mu ja na nete...začali sme si písať vraj je teda sám on bol v šoku že som mu napísala a že som tiež sama, tak sme sa dopracovali k stretnutiu. Dosť sme sa bavili o vzťahoch a on hovoril že už je pár rokov sám lebo po nevydarenom vzťahu mal len také menšie dobrodružstvá alebo pokusy a vraj nechce byť s niekým len preto aby niekoho mal. Ja som na tom v podstate podobne ale celkom sa mi zapáčil aj jeho povaha ked si píšeme mám pocit ako by sme mali podobné povahy. No len ide o to že sme sa stretli dvakrát aj sme sa bozkávali bolo to fajn :) ale nejako neviem čo si mám myslieť lebo sa mi neozýva už tak často...vtedy ked som mu napísala na nete hned odpísal mám pocit akoby teraz rozmýšľal čo bude alebo tak...neviem čo mám robiť naozaj som sa začala tešiť že som po dlhej dobe našla niekoho s kým sa to dalo skúsiť, ale už nemám taký pocit ako by mal až taký záujem...nepíšemi také veci ktoré píše zalubený muž...ja viem že je to veľmi krátko :) od písania po stretnutie je to len 1 týžden ale aj tak ....čo myslíte?

Nepokojná

Ahojte no jasné že som ho stretla! :D toto je jak naschvál dneska sme sa tam 3krát zrazili :/ skoro ma šlahlo...aaach ale nevadí, držím sa nepíšeme si už a iba som ho pozdravila a išla som ďalej vôbec som sa s ním nemala chuť rozprávať...on sa na mňa aj usmieval ale kašlať na neho tak! :D

Nepokojná

ja viem že niesom jediná na svete...len asi som si myslela že on je iný :( bolo to asi hrozne naivné a hlúpe ,ale mala som pocit že on potrebuje trochu viac času a trochu postrčiť do toho aby sa to rozvinulo vo vzťah čo je asi blbosť..a keby aj tak som mu už toho času dala dosť, no ked si na to spomeniem čo bolo, na moju smolu sa mi s ním hrozne dobre komunikuje rozumieme si a preto som sním bola stále v kontakte a ked sme sa stretli tak to bolo pre mňa veľmi pekné cítila som hrozné iskrenie medzi nami a myslela som že to prerastie až v lásku.aj to tak vyzeralo na tých stretnutiach že chce odo mňa viac, sám mi povedal že mu nejde o sex že ma má rad aj bez toho a že mu je so mnou dobre a chce sa stretávať...ale zase tých stretnutí bolo veľmi málo nakoľko sa potom zase choval akoby sa nič nedialo a ja som bola sklamaná...Viem že je už fakt načase nabrať silu a skončiť to uplne! Ďakujem za povzbudenia a dám vam vedieť ako to u mňa pokračuje :) teda ak vás to bude zaujímať :D jediné čoho sa teraz bojím že ho stretnem naživo kedže pracuje v našej škole a ja tam ide cez týžden :P posnažím sa mu vyhnúť oblúkom..bo naposledy sme sa videli tak že som prišla za ním do kancelárie...

Maoam

Nepokojna, myslis si, ze si jedina z par miliard zien na svete, ktorym sa toto stalo? :DDD
Vidis, aj na tomto vidis, ze si sa komplet pohruzila iba do seba a uz nic ine nevnimas - iba seba a svoj problem.
Kto ta nuti 'toto prezivat'? NIKTO. Len ty sama. Takze je takisto len na tebe, s tym prestat a skoncit s tym.
Ja viem, ze je to tazke. Ale pozri sa spätne (skus bez emocii, drz sa iba faktov) na posledne mesiace svojho zivota, povedzme od toho decembra 2011 do aprila 2012 a zhrn si to, ako si ich prezila 'vdaka' tomuto 'vztahu'.
No a uvidis, co ti z toho vyjde.
Takze - musis si ujasnit, AKO chces zit, co CHCES alebo prinajmensom vediet, co NEchces a vydrzat to.
Musis zosilniet na mysli a na duchu a viac sa ti to uz nestane.

Takyto chlap ti NIC NEDA - IBA TI VEZME.

Drz sa! Ludia tu to s tebou myslia dobre, ver tomu. Ja viem, ze je blbe to citat, ale nemas inej cesty, ak chces naozaj z toho von. Bude lepsie, len musis prekonat tu prvu najtazsiu fazu.

Zameraj sa na ine veci, na to, co ta bavi, bud s inymi ludmi, proste najdi si nieco, co ti pomoze to prekonat, len nie noveho chlapa...ty to musis zvladnut sama, aby si zosilnela.

Nepokojná

Včera mal narodeniny, bolo mi blbé že mu ani nenapíšem všetko najlepšie ...to bola moja posledná správa aj to iba na nete číslo som už vymazala...samozrejme mi ešte odpísal a vymenili sme si pár správ ale na poslednú som mu už neodpísala...tak mi držte palce nech to vydržím :( bojím sa že po pár dnoch sa znova ozve čo sa mi stáva vždy toto je môj už 3tí pokus vzdať to :((( niesom vôbec na seba hrdá je to smutné ale potom ked sa mi vždy ozve tak mu podlahnem...ale viete čo mi včera napísal že asi by mal navštíviť psychologa...ja neviem či je fakt chorý alebo sa so mnou len takto zahráva...

Leela333

Ľahko povie... A ty si myslíš, že si jediná na svete, čo sa jej niečo takéto stalo? :-)
Ale predsa musíš mať nejakú hrdosť, nie? Nemôžeš ho nechať, aby sa s tebou takto zahrával. Hovorím ti: preruš s ním všetky kontakty! Neozývaj sa mu, neodpovedaj mu, proste nič. Je to ťažké, ja viem, ale buď silná, vydrž to a časom zabudneš :-) Nezahadzuj sa s niekým, kto sa takto hrá s tvojimi citmi..

Nepokojná

ja viem ono sa to vám všetkým ľahko povie lenže ja to celé prežívam :( on sa mi zase ozve a ja už zase stratím hlavu ...

soffa

neozyvaj sa mu,ani ho spatne nekontaktuj.pre milovaneho cloveka ten druhy urobi cokolvek,hlavne chce s nim byt kazdu minutu.to ze bol dlho sam,to neobstoji,aj ty si bola dlho sama,a menila by si.najdes toho praveho,ale on to nie je.