muzi-kolko x?

wreck

ak cela milovacka stoji za to, tak uplne staci raz. vo velmi dobrom psychickom rozpolozeni sa sice obcas stane, ze brko zostane tvrde ako bambus aj po spraveni sa, ale kazdy nasledujuci orgazmus uz je slabsi. takze radsej vecer, potom regeneracny spanok, a zase rano. :-)

milovanie pre mna nie je olympijskou disciplinou, takze urcite uprednostnim radsej kvalitu, nez pocitanie vyvrcholeni.

považan

Záležý od babi.
Ak je pekná tak sa urobím aj dvakrát, ak je klasická raz. Lebo my nejsme jak vy, treba nás rešpektovať. potom, jak vytriekame semeno von tak nám ochabne penis a potom to musí byť iná kráska aby sa hneď postavil. Inak záleží aj od času, naj je ranný sex to milujem úplne. Ráno priateľka spí a jaj jej stiahnem nohavičky a začnem ju sexovať a ona ešte spí tak to je super úplne odporúčam každému. hneď je nažhavená a ďalej ide orál, 69, na mačku, opäť zozadu zhora dvojitý orál, medzi prsá, potom vagína a potom sa jej spravím. Kondóm nasadzujem zásadne až pri konci ... lebo vydržím dlho ako parná lokomotíva.

Treecat

A nac to chces vedet?Sak zena si a toto nikdy nezazijes...Prestan filozofovat a chod radsej varit veceru pre muza!

AdamKrt

A co povie tato statistika ? Ked niekto sa moze urobit 5x za 20 minut a iny to potlacuje a staci mu 1x /i keby mohol 5x/, ale samotne milovanie trva niekolko hodin ? Pre mna je dolezite, kolkokrat sa urobi partnerka. Niekedy po par hodinach milovania, kedy to potlacujem, ma ona dost a ja som sa schvalne este neurobil. Ale nie vzdy pokracujeme dalej. Ked uz nechce, netrvam na to, ze ma musi urobit tiez, ale vynahradi mi to inokedy, ked chut dostane. Nebudem predsa trvat na tom, aby to musela robit nasilu, ked uz ma toho po par hodinovom milovani dost...

atm

a ake cisla akoze ocakavas? tipujem, ze odpovede typu "1, maximalne 2" asi nie, no prave takto budu vyzerat viacmenej vsetky odpovede;)